Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Συμβούλιο γερόντων στο Μαξίμου – Μόνο στη Σοβιετική Ένωση γίνονταν αυτά – Τι είπε για Ζουράρη, Παπαχριστόπουλο

Καμμένος: Συμβούλιο γερόντων στο Μαξίμου – Μόνο στη Σοβιετική Ένωση γίνονταν αυτά – Τι είπε για Ζουράρη, Παπαχριστόπουλο
Δεν ζήτησα ποτέ αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ
Για «συμβούλιο γερόντων» στο Μέγαρο Μαξίμου κατά τα πρότυπα της Σοβιετικής Ένωσης έκανε λόγο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος με αφορμή τις επιστολές των 6 βουλευτών, με τις οποίες αναφέρουν πως θα στηρίζουν στο εξής τα νομοσχέδια της κυβέρνησης.
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Open ο κ.Καμμένος υποστήριξε πως αναφέρεται στους Αλέκο Φλαμπουράρη και Θ. Κρατερό, οι οποίοι, όπως είπε, αν και είναι συμπαθέστατοι άνθρωποι, «λειτουργούν όπως οι κεντρικές επιτροπές του ΚΚΕ».
«Μόνο στην Σοβιετική Ένωση γίνονταν αυτά.
Η λογική αυτή είναι πρωτόγνωρη και μου δείχνει μια ανησυχία και μια ανασφάλεια...
Αυτά είναι έργα των γερόντων, του Φλαμπουράρη» είπε ο κ.Καμμένος, τονίζοντας ότι είχε επικοινωνία με τον Κ. Ζουράρη ύστερα από τη δημοσιοποίηση της επιστολής του.
«Όταν του μίλησα μου είπε: «Με έχουν πάρει 50 φορές τηλέφωνο και μου ζητούν να τους γράψω μια επιστολή που να λέω πως θα ψηφίσω όσα είχαμε συμφωνήσει και με ρώτησαν αν μπορώ να το κάνω γραπτώς για να μην υπάρχει ζήτημα με την κοινοβουλευτική πλειοψηφία» τόνισε ο κ.Καμμένος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην περίπτωση Παπαχριστόπουλου.
«Ο Παπαχριστόπουλος από μόνος του, ίσως για πρώτη φορά, είχε δηλώσει ότι διαφωνώ με το κόμμα μου, και θα παραδώσω την έδρα μου, αντιλαμβάνομαι τα προβλήματα με το αυτοκίνητό του που προέκυψαν, αλλά εάν τηρήσει όσα υποστήριξε δημόσια, θα πρέπει να παραδώσει την έδρα του.
Εγώ τον πίεσα να παραμείνει γιατί έντιμα είχε πει ότι θέλει να παραδώσει την έδρα του, το θέμα είναι τώρα του κυρίου Τσίπρα και του κυρίου Κουίκ και ή θα παραμείνει υπουργός χωρίς έδρα ή θα του ζητήσουν να πάρει προίκα μαζί του και την έδρα. Ο κύριος Παπαχριστόπουλος περιμένω να παραιτηθεί και να πάρουμε την έδρα» είπε ο κ.Καμμένος, κάνοντας λόγο για ομάδα του Μαξίμου που από καιρό απεργάζεται την διακοπή της συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ και την συνεργασία με την Κεντροαριστερά.
«Θα είχαμε βελούδινο διαζύγιο» αν μου το ζητούσαν είπε ο κ.Καμμένος, υποστηρίζοντας πως ουδέποτε ζήτησε να αλλάξει ο κανονισμός της Βουλής για να διασωθεί η Κοινοβουλευτική του Ομάδα.
«Για εμάς δεν υπήρχε θέμα, εμείς δεν ζητήσαμε ποτέ αλλαγή του κανονισμού.
Σαράντα οικογένειες ζουν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, πρέπει να έχεις ασφάλεια, είναι θέμα επιβίωσης για εμένα, εάν είμαι έρμαιο επιχειρηματιών με τους οποίους έχω συγκρουστεί δεν μπορώ να συνεχίσω στην πολιτική» είπε ο κ.Καμμένος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ένταξης στους ΑΝΕΛ του ανεξάρτητου βουλευτή, προερχόμενου από την Χρυσή Αυγή Δημήτρη Κουκούτση.
«Υπάρχουν προβλήματα με την περίπτωσή του, αλλά υπάρχουν και κάποια θετικά και εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα» τόνισε ο κ.Καμμένος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης