Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βερναρδάκης: Δεν υποτιμούμε ούτε λοιδορούμε τον Πάνο Καμμένο – Δεν αισθανόμαστε ότι είμαστε σε πίεση

Βερναρδάκης: Δεν υποτιμούμε ούτε λοιδορούμε τον Πάνο Καμμένο – Δεν αισθανόμαστε ότι είμαστε σε πίεση
Θα μελετηθεί και το σενάριο προσχώρησης εάν χρειαστεί των 6 που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση είπε ο κ.Βερναρδάκης
Την θέση ότι η κυβέρνηση ούτε υποτιμά ούτε λοιδορεί τον Πάνο Καμμένο διατύπωσε ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε μια έντιμη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ.
«Ο πρωθυπουργός ήταν σαφής στον Πάνο.
Πώς να κάνει αποδεκτές παραιτήσεις που δεν έχουν γίνει ποτέ;
Να πάει σε αποπομπές;
Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, τότε ήταν που θα μιλούσαν για συναλλαγές στο κυβερνητικό διαζύγιο» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Βερναρδάκης, υπογραμμίζοντας πως ο Πάνος Καμμένος μειοψήφησε στο κόμμα του.
«Η Κουντουρά είναι μια πετυχημένη υπουργός, θα την αποπέμψει ο πρωθυπουργός χωρίς η ίδια να το θέλει;» διερωτήθηκε ο υπουργός Επικρατείας, ο οποίος σχετικά με τις απειλές Καμμένου, έκανε λόγο για άσφαιρα πυρά από τον πρώην υπουργό Άμυνας.
«Αν έχει να πει κάτι ας το πει.
Είναι δυνατόν να απειλεί τον Κοτζιά;
Δεν υποτιμούμε ούτι λοιδορούμε τον Πάνο.
Συνεργαστήκαμε έντιμα.
Κινδυνεύει να πέσει όμως σε παραλήρημα, ξεφτιλίζοντας έναν βουλευτή» είπε ο κ.Βερναρδάκης σχετικά με την υπόθεση του βουλευτή Αριστείδη Φωκά.
Όσον αφορά το θέμα της αλλαγής του κανονισμού της Βουλής, ο υπουργός υποστήριξε ότι «κάναμε αυτό που θεωρήσαμε δημοκρατικό καθήκον».
«Αυτό που ήθελε η κυβέρνηση ήταν να θέσει στα κόμματα το ζήτημα με τα προνόμια χρηματοδότησης, τηλεοπτικού χρόνου, χρόνου στη Βουλή κλπ. που έχουν τα κόμματα και οι πολιτικοί αρχηγοί.
Αφού δεν θέλουν αυτοί μία, δεν θέλει ο Τσίπρας δέκα» υποστήριξε ο κ.Βερναρδάκης, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν αισθάνεται ότι βρίσκεται υπό πίεση.
Επιπλέον, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η πλειοψηφία των 151 θα φανεί στη Βουλή και είπε ότι θα μελετηθεί και το σενάριο προσχώρησης αν χρειαστεί των 6 που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση στο ΣΥΡΙΖΑ ενώ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στο Κίνημα Αλλαγής.
«Το εναπομείναν ΚΙΝΑΛ θα δυσκολευτεί να μπει και στη Βουλή.
Δεν έχει ουδεμία οριοθέτηση σε κανένα σοβαρό ζήτημα απέναντι στη ΝΔ» είπε ο κ.Βερναρδάκης, κάνοντας λόγο για ένα «υβρίδιο» που βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με την σοσιαλδημοκρατία και που δεν έχει σχέση με το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης