Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Οι δρόμοι μας με το ΚΙΝΑΛ είναι πλέον διαφορετικοί - Κάθε τι άλλο δεν θα είχε πολιτική λογική

Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Οι δρόμοι μας με το ΚΙΝΑΛ είναι πλέον διαφορετικοί - Κάθε τι άλλο δεν θα είχε πολιτική λογική
Το ΠΑΣΟΚ για να αντιπαρέλθει τη νέα διάσπαση του ΚΙΝΑΛ χρησιμοποιεί παλαιοκομματικές πρακτικές αδικώντας και ό,τι πετύχαμε μαζί το προηγούμενο διάστημα
«Η ΔΗΜΑΡ έχει αποδείξει ότι δεν είναι μια πολιτική δύναμη του OXI σε όλα. Ό,τι είναι καλό για τη χώρα το υπερψηφίζουμε και ό,τι θεωρούμε αρνητικό το καταψηφίζουμε», τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σημειώνοντας πως «η κυβέρνηση δεν έχει την εμπιστοσύνη μας για την συνολική ασκούμενη πολιτική της».
Μιλώντας στην εφημερίδα «Έθνος» για το αν θα έλεγε ναι σε πρόταση συμμετοχής στο κυβερνητικό σχήμα, ο κ. Θεοχαρόπουλος ανέφερε: «Αν ήθελα να πω ναι, δεν θα καταψήφιζα στη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης. Η ΔΗΜΑΡ είναι στην αντιπολίτευση και ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Τα σενάρια αυτά οφείλονται στο ότι ορισμένοι δεν κατανοούν ότι υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις και πολιτικοί που δεν τα κάνουν όλα για την καρέκλα, αλλά βάζουν πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον, ακόμη και με προσωπικό κόστος».
Αναφορικά με το Κίνημα Αλλαγής ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επεσήμανε πως «το ΠΑΣΟΚ για να αντιπαρέλθει τη νέα διάσπαση του ΚΙΝΑΛ χρησιμοποιεί παλαιοκομματικές πρακτικές, αδικώντας και ό,τι πετύχαμε μαζί το προηγούμενο διάστημα».
Ερωτηθείς αν έχουν χωρίσει οριστικά οι δρόμοι ΔΗΜΑΡ - ΠΑΣΟΚ, ο κ. Θεοχαρόπουλος σημείωσε:
«Οι δρόμοι μας πλέον είναι διαφορετικοί, κάθε τι άλλο δεν θα είχε πολιτική λογική. Το ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει σε συνέδριο τυπικά του ΚΙΝΑΛ, αλλά ουσιαστικά για ενιαίο φορέα του ΠΑΣΟΚ και όχι της κεντροαριστεράς. Η ΔΗΜΑΡ με τις πολιτικές αποσκευές του χώρου της ανανεωτικής αριστεράς θα μείνει σταθερή στο δρόμο της ανασυγκρότησης του ευρύτερου χώρου της κεντροαριστεράς».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS