Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποστολάκης (υπ. Εθνικής Άμυνας): Εργαζόμαστε μέσα από το διεθνές δίκαιο για να υπάρχει ηρεμία στην περιοχή

Αποστολάκης (υπ. Εθνικής Άμυνας): Εργαζόμαστε μέσα από το διεθνές δίκαιο για να υπάρχει ηρεμία στην περιοχή
Αυξάνεται συνεχώς η αμυντική συνεργασία Ελλάδας – Κύπρου, θα είναι πιο πολύ αποτελεσματική στο εξής είπε ο κ.Αποστολάκης
Την θέση ότι η Ελλάδα εργάζεται μέσα από το διεθνές δίκαιο για να υπάρχει ηρεμία στην περιοχή διατύπωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης κατά τη συνάντηση που είχε στην Κύπρο με τον Κύπριο ομόλογο του Σάββα Αγγελίδη.
Ο κ.Αποστολάκης αναφέρθηκε στην αμυντική συνεργασία που υπάρχει εδώ και χρόνια μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, επισημαίνοντας ότι αυτή αυξάνεται συνεχώς.
«Η συνεργασία των δύο χωρών θα είναι από εδώ και στο εξής πολύ πιο αποτελεσματική» υποστήριξε ο κ.Αποστολάκης.
Από την πλευρά του ο Κύπριος υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε ότι μπορεί η Τουρκία να απειλεί με χρήση βίας, να προβαίνει σε άκρως προκλητικές ενέργειες και να προβάλει αμφισβητήσεις αλλά η Κύπρος δεν θα ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο.
«Την παρατηρούμε και οφείλουμε να είμαστε σε ετοιμότητα» είπε ο κ.Αγγελίδης, ο οποίος τόνισε ότι η Ελλάδα αποτελεί τον μόνιμο συμπαραστάτη της Κύπρου εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη του για τη συνεχή παρουσία της «μέχρι να λυθεί το πρόβλημα και να φύγουν τα παράνομα στρατεύματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης