Τελευταία Νέα
Διεθνή

Από το 1992 ο Soros μεθοδεύει τα σχέδια του για την «Μακεδονία» - Πως πλήρωνε τα media

tags :
Από το 1992 ο Soros μεθοδεύει τα σχέδια του για την «Μακεδονία» - Πως πλήρωνε τα media
Είναι προφανές ότι το ίδρυμα Soros εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων έδρασε μεθοδικά για να στηρίξει τους σκοπιανούς
H ανοικτή κοινωνία το open society foundation του George Soros ήδη από το 1992 μεθοδεύει τα σχέδια για την «Μακεδονία» προκλητικά, προσβλητικά και εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων, ενώ απροκάλυπτα οι ίδιοι αναγνωρίζουν ότι πλήρωναν μέσα ενημέρωσης. 
Όταν η Ανοιχτή Κοινωνία άρχισε να λειτουργεί στη «Μακεδονία» το 1992, είχε ξεσπάσει κρίση που αντιμετώπιζε το νεοσύστατο κράτος.
Η Ελλάδα και η Σερβία μπλόκαραν τα σύνορα της Μακεδονίας.
Ο πόλεμος της Γιουγκοσλαβίας ολοκληρώθηκε το 1995, αλλά το 2001 ξέσπασε μια νέα κρίση μεταξύ των σκοπιανών και της αλβανικής μειονότητας.
Το open society foundation του George Soros χρηματοδότησε την FYROM εκείνη την περίοδο.
Χρηματοδότησε τον εκσυγχρονισμό και προώθησε τις μεταρρυθμίσεις στην υγεία και την εκπαίδευση, προώθησε την στήριξη των Ρομά ακόμη και εις βάρος της τότε κυβέρνησης των Σκοπίων.
Όπως αναφέρουν οι ίδιοι ο Soros έγινε ένας από τους πρώτους διεθνείς οργανισμούς που αναγνώρισε το νέο ανεξάρτητο κράτος με το συνταγματικό του όνομα δηλαδή FYROM…το οποίο συστηματικά παραβίασε ο Soros καθώς εδώ και πολλά χρόνια αποκαλούν «Μακεδονία» την FYROM
Περισσότεροι από 700 πολίτες της FYROM έλαβαν υποτροφίες από τα Ιδρύματα Ανοικτής Κοινωνίας για πανεπιστημιακές σπουδές στο εξωτερικό.
Εκτός από τα 98,7 εκατ. δολ. που προέρχονται από τα Ιδρύματα Ανοιχτής Κοινωνίας του Soros, το ίδρυμα που ιδρύθηκε έδωσε δάνεια 35 εκατομμυρίων δολαρίων από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ελβετία, τη Γαλλία, την Ευρωπαϊκή Ένωση στην FYROM.
Όταν ξέσπασε η παγκόσμια οικονομική κρίση το 2008, το ίδρυμα παρείχε 1,9 εκατομμύρια δολάρια σε πόρους έκτακτης ανάγκης.
Το 1993, δάνεισε 25 εκατομμύρια δολάρια στην κυβέρνηση για να αγοράσει πετρέλαιο θέρμανσης για τα σχολεία - το πρώτο δάνειο αυτού του είδους στη νέα κυβέρνηση.
Μετά τη σύγκρουση του 2001, open society foundation του George Soros προμήθευσε νέα συστήματα μετάδοσης για ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς που καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, καθιστώντας δυνατή τη διάδοση ειδήσεων.
Από το 1992, η Open Society έχει δαπανήσει περίπου 9 εκατομμύρια δολάρια για την κατάρτιση και τον εξοπλισμό δημοσιογράφων και ανεξάρτητων ειδησεογραφικών εταιρειών.
Αφού η FYROM ξεκίνησε την πορεία προς την ένταξη στην ΕΕ το 2001, το ίδρυμα ξεκίνησε να υποστηρίζει τις προσπάθειες για να ευθυγραμμιστεί η δημόσια διοίκηση, η αστυνομία και η δικαστική εξουσία με τα πρότυπα που απαιτούνται από τις Βρυξέλλες.
Είναι προφανές ότι το ίδρυμα Soros εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων έδρασε μεθοδικά για να στηρίξει τους σκοπιανούς.
Αποκαλύπτεται ότι το ίδρυμα Soros έχει διαδραματίσει πολύ σκοτεινό ρόλο στα Σκόπια…και η Ελλάδα έφθασε να αναγνωρίσει την FYROM σε Βόρεια Μακεδονία και ο Zaev ο σκοπιανός πρωθυπουργός προκαλεί μιλώντας για «Μακεδονία»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης