Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών – Στις 18:00 το απόγευμα

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών – Στις 18:00 το απόγευμα
Συγκεντρώσεις και από ΚΚΕ και Λαϊκή Ενότητα
Μια ακόμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών προγραμματίζει για σήμερα Πέμπτη 24/1 το απόγευμα η «Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας».
Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 σήμερα το απόγευμα, αλλά αυτήν την φορά δεν θα έχει εξέδρες και ομιλητές.
Για την αποφυγή νέων επεισοδίων, θα αναπτυχθούν τουλάχιστον 1.500 αστυνομικοί ενώ σε κλοιό ασφαλείας θα βρεθούν όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, τη Βουλή, το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου.
Σημειώνται πως σε συγκεντρώσεις θα προχωρήσουν και το ΚΚΕ και η Λαϊκή Ενότητα.
Συγκεκριμένα, η κομματική Οργάνωση Αττικής, του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - συλλαλητήριο, με θέμα: «Όχι στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ - Όχι στα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ - Όχι στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό - Ναι στη φιλία - αλληλεγγύη και κοινή πάλη των λαών».
Η συγκέντρωση θα γίνει στις 18:30, στο πάρκο Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ - ΕΣΑ) και θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Επιπλέον, η ΛΑΕ διοργανώνει συγκέντρωση ενάντια στη συμφωνία, στις 18:00, έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.
Λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων, ενώ θα διακοπεί η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας (Πλ. Συντάγματος, Σταδίου, Πανεπιστημίου κ.λπ.), καθώς και στον άξονα της Λ. Βασ. Σοφίας (πρεσβεία Η.Π.Α, κόμβος Λ. Αλεξάνδρας - Κηφισίας).
Οι συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης