Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σωσίβιο για την πολιτική επιβίωσή του αναζητά ο Καμμένος – Παρασκηνιακές διαβουλεύσεις ακόμη και με τη ΝΔ

Σωσίβιο για την πολιτική επιβίωσή του αναζητά ο Καμμένος – Παρασκηνιακές διαβουλεύσεις ακόμη και με τη ΝΔ
Ο Πάνος Καμμένος προσπαθεί όσο βρίσκεται ακόμη στην επικαιρότητα να διαπραγματευτεί την πολιτική του επιβίωση
Τρόπους να διασωθεί πολιτικά αναζητά ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος βρίσκεται σε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις ακόμη και με ανθρώπους από τη Νέα Δημοκρατία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος προσπαθεί όσο βρίσκεται ακόμη στην επικαιρότητα να διαπραγματευτεί την πολιτική του επιβίωση, εξελίσσοντας τη στρατηγική του σε δύο μέτωπα: Σε συζητήσεις με τη Νέα Δημοκρατία και σε αντιπολίτευση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
Με τη στροφή αυτή των 180 μοιρών στη στάση του ο Καμμένος όχι μόνο έχει στραφεί κατά του Αλέξη Τσίπρα αλλά και κατά των πάλαι ποτέ συνεργατών του, όπως είναι η Έλενα Κουντουρά.
Μάλιστα, δεν έχει διστάσει να δηλώσει ότι θα ψηφίσει ενδεχόμενη πρόταση της δυσπιστίας της ΝΔ κατά της κυβέρνησης για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Αν και επί της ουσίας δεν επηρεάζει τις εξελίξεις, πρόκειται για μια απόφαση που προδιαγράφει τη στάση που έχει αποφασίσει να τηρήσει ο κ. Καμμένος μετά το «διαζύγιο» του από τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο Πάνος Καμμένος, με αιχμή την αντίθεσή του στη Συμφωνία των Πρεσπών, περνά στην αντεπίθεση και βάλλει πλέον κατά του πρώην «αγαπημένου» του εταίρου Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγορεί ότι τον…εξαπάτησε.
Ο πρώην υπουργός Άμυνας ξέχασε μέσα σε πολύ λίγο χρόνο και με χαρακτηριστική ευκολία όσα τον ένωναν με τον πρωθυπουργό και πλέον το παίζει….μακεδονομάχος για να σώσει… ότι σώζεται.
Σε μια θεατρική παράσταση άνευ προηγουμένου, ο Πάνος Καμμένος εμφανίζεται ως «σωτήρας» της Μακεδονίας, ξεχνά ωστόσο ότι αν ήθελε πραγματικά να μπλοκάρει τη Συμφωνία, είχε τη δυνατότητα να αποσύρει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση πολύ νωρίτερα.
Ο ίδιος δεν διστάζει να στραφεί και κατά των ίδιων των στελεχών του, αφού έφτασε στο σημείο να απειλήσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι θα μπλοκάρει όλα τα νομοσχέδια, αν δεν απομακρύνει άμεσα από την κυβέρνηση τα στελέχη που προέρχονται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
«Εάν ο πρωθυπουργός δεν απομακρύνει άμεσα τα στελέχη που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ έστω και αν δεν έχουν κάνει ανταλλαγή ψήφου, ειδικά αυτούς, όπως η Χρυσοβελώνη και ο Κουίκ, είναι αιτία πολέμου», τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ και απείλησε μάλιστα ότι «εάν τους κρατήσει δεν περνάει νομοσχέδιο, η κοινοβουλευτική ομάδα θα του μπλοκάρει όλα τα νομοσχέδια».

Επαφές με ΝΔ και Μπαλτάκο

Την ώρα που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βρίσκονται στα πρόθυρα της διάλυσης και στις δημοσκοπήσεις στα τάρταρα, ο Πάνος Καμμένος εντείνει τις επαφές του με στελέχη από τον χώρο της δεξιάς, ποντάροντας σε πιθανή συνεργασία.
Πληροφορίες του bankingnews.gr αναφέρουν ότι έχει έρθει σε επαφή με την ηγεσία της Νέας δημοκρατίας, ενώ συναντήθηκε και με τον πρώην στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκο.
Ο κ. Μπαλτάκος μαζί με το πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένο, έχουν δημιουργήσει τη Δύναμη Ελληνισμού.
Το κόμμα συνεργάζεται με τον Γιώργο Καρατζαφέρη και το ΛΑΟΣ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης