Πολιτική

Δραγασάκης για πρόταση δυσπιστίας: Τέχνασμα για καθυστέρηση που δηλώνει απουσία πολιτικής πρότασης από τη ΝΔ

Δραγασάκης για πρόταση δυσπιστίας: Τέχνασμα για καθυστέρηση που δηλώνει απουσία πολιτικής πρότασης από τη ΝΔ
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, υποστηρίζει ότι η ΝΔ παρέχει ένα είδος συγκάλυψης ή «νομιμοποίησης» της Χρυσής Αυγής
Για «τακτικιστικό τέχνασμα» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, αναφερόμενος στις πληροφορίες για κατάθεση πρότασης μομφής από τη ΝΔ κατά της κυβέρνησης.
«Τακτικιστικό τέχνασμα και μόνο η ενδεχόμενη πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ, μόλις μία εβδομάδα αφότου η Βουλή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Τέχνασμα για καθυστέρηση που δηλώνει την απουσία πολιτικής πρότασης» δήλωσε στο Κόκκινο.
Παράλληλα, ο κ. Δραγασάκης υποστήριξε ότι «εκείνου που είναι πράγματι επικίνδυνο είναι η συντηρητική και εθνικιστική αναδίπλωση της ΝΔ.
Με τη στάση της μάλιστα παρέχει ένα είδος συγκάλυψης ή "νομιμοποίησης" της Χρυσής Αυγής και των πρακτικών της».
Σύμφωνα με τον κ. Δραγασάκη χρέος της κυβέρνησης είναι «η πλήρης απομόνωση των ακραίων και των φασιστικών ιδεών και πρακτικών που πυκνώνουν σε αυτή τη συγκυρία, "κρυπτόμενες" πίσω από την απόρριψη της Συμφωνίας των Πρεσπών».
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστήριξε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι έντιμος συμβιβασμός που διασφαλίζει τα εθνικά συμφέροντα και τη σταθερότητα στην περιοχή.
«Η Συμφωνία των Πρεσπών όχι μόνο δεν αποτελεί προϊόν πίεσης αλλά αποτυπώνει θέσεις που ο Συνασπισμός από τη δεκαετία του ‘90 υποστήριζε.
Δεν μπορεί να υπάρχει "αριστερό" όχι στη Συμφωνία.
Η στάση του ΚΚΕ είναι ακατανόητη. Θα έπρεπε να αισθάνεται και "δικαιωμένο"» δήλωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης