Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρακόπουλος: Όργιο ψεύδους και διαστρέβλωσης οι κυβερνητικές δηλώσεις για το συλλαλητήριο

Χαρακόπουλος: Όργιο ψεύδους και διαστρέβλωσης οι κυβερνητικές δηλώσεις για το συλλαλητήριο
Η κυβέρνηση προσπαθεί να ταυτίσει το συλλαλητήριο με τους προβοκάτορες, τονίζει ο κ. Χαρακόπουλος
Επίθεση στην κυβέρνηση για διαστρέβλωση των δεδομένων για το συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία, εξαπέλυσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με δήλωσή του.
Όπως τόνισε «Η κυβέρνηση επιχειρεί να δικαιολογήσει την απρόκλητη επίθεση εναντίον των διαδηλωτών, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν ηλικιωμένοι και οικογένειες με παιδιά.
Ταυτόχρονα, επιδιώκει να ταυτίσει το συλλαλητήριο με τους προβοκάτορες που έδωσαν την αφορμή για την βροχή των δακρυγόνων που έπεφταν αδιακρίτως μέσα στον κόσμο».

Πλήρης δήλωση
 
«Γι’ αυτήν την κυβέρνηση το ψεύδος κατέστη δευτέρα φύσις.
Με τερατώδη ψεύδη κατέλαβαν την εξουσία το 2015, με παιδαριώδη ψεύδη κυβέρνησαν για 4 έτη και με ασύστολα ψεύδη γατζώνονται τώρα που καταρρέουν στις καρέκλες τους.
Σε πείσμα της πραγματικότητας, που την βιώνουν με οδυνηρό τρόπο οι εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που συμμετείχαν σε ένα πρωτοφανούς μεγέθους συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στην εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών, διαστρεβλώνουν την αλήθεια με απύθμενο θράσος και κυνική ωμότητα.
Η κυβέρνηση επιχειρεί να δικαιολογήσει την απρόκλητη επίθεση εναντίον των διαδηλωτών, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν ηλικιωμένοι και οικογένειες με παιδιά.
Ταυτόχρονα, επιδιώκει να ταυτίσει το συλλαλητήριο με τους προβοκάτορες που έδωσαν την αφορμή για την βροχή των δακρυγόνων που έπεφταν αδιακρίτως μέσα στον κόσμο.
Το ότι δεν θρηνήσαμε θύματα κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιθέσεων οφείλεται σε καθαρή σύμπτωση.
Αντιλαμβανόμαστε ότι οι υπουργοί αυτής της κυβέρνησης-κουρελού δεν αγωνιούν για την αλήθεια, παρά μόνον για το πώς θα παραμείνουν για λίγο ακόμη στην εξουσία.
Και γι’ αυτόν το σκοπό είναι βέβαιο ότι πλέον δεν διστάζουν έναντι οποιουδήποτε εμποδίου.
Άλλωστε, γνωρίζουν καλά ότι αποτελούν τεχνητή πλειοψηφία εντός του κοινοβουλίου, πλην όμως θλιβερή μειοψηφία στο λαό.
Και αυτό θα φανεί την ώρα της κάλπης, που φοβούνται και ξορκίζουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης