Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Οδόφραγμα αγροτών στο τελωνείο των Ευζώνων κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Οδόφραγμα αγροτών στο τελωνείο των Ευζώνων κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών
Οι αγρότες μετέβησαν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, όπου έστησαν οδόφραγμα με τα τρακτέρ τους, λίγο πριν από το τελωνείο
Αγρότες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Πολυκάστρου στο Κιλκίς την Κυριακή (20/1), προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Οι αγρότες στη συνέχεια μετέβησαν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, όπου έστησαν οδόφραγμα με τα τρακτέρ τους, λίγο πριν από το τελωνείο.
Προηγουμένως επικεφαλής των συγκεντρωμένων είχαν συνομιλήσει με αστυνομικούς, προκειμένου να τους δοθεί άδεια να υπάρξει συμβολικός αποκλεισμός, ο οποίος, όμως, δεν τους επετράπη.
Οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία, αγρότες από το Κιλκίς και τις γύρω περιοχές, παρέταξαν περίπου 20 τρακτέρ κατά μήκος του δρόμου, σε απόσταση 700 μέτρων από το τελωνείο Ευζώνων χωρίς να εμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων.
Στη συνέχεια προχώρησαν σε καθιστική διαμαρτυρία εκφράζοντας την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών και τη συμπαράστασή τους στο συλλαλητήριο του Συντάγματος.
Οι αγρότες ανήγγειλαν ότι σκοπεύουν να αποκλείσουν με τα τρακτέρ τους την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή την ημέρα που θα συζητείται στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης