Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Κρίσιμες για το μέλλον της Ελλάδας οι εθνικές εκλογές του 2019 - Η χώρα δεν αντέχει δεύτερη 4ετία ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Κρίσιμες για το μέλλον της Ελλάδας οι εθνικές εκλογές του 2019 - Η χώρα δεν αντέχει δεύτερη 4ετία ΣΥΡΙΖΑ
Η ΝΔ Θα βρεθεί απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών που εκχωρεί τη μακεδονική γλώσσα και μακεδονική ταυτότητα, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης
Κρίσιμες για το μέλλον της χώρας χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης τις εθνικές εκλογές του 2019 από τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για την μεγάλη πολιτική μάχη όπως τη χαρακτήρισε που έχει να δώσει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας το 2019 τη μάχη των εθνικών εκλογών. «Και αυτές οι εθνικές εκλογές θα είναι κρίσιμες για το μέλλον της χώρας.
Δεν είναι μία κουβέντα που τη λέμε από συνήθεια.
Η χώρα ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ αυτά τα τέσσερα χρόνια πήγε πίσω στην οικονομία εσείς το ξέρετε καλύτερα, δεχτήκαμε μία πρωτοφανή καταιγίδα φόρων πήγαμε πίσω σε όλα τα επίπεδα, στο κράτος δικαίου, οι Έλληνες διχάστηκαν και πάλι και θα πρέπει να καταβάλουμε από την επόμενη μέρα μεγάλη προσπάθεια να ενώσουμε την πατρίδα, να αφήσουμε πίσω διχασμούς, ώστε όλοι μαζί να πάμε μπροστά αυτή τη χώρα», είπε επισημαίνοντας πως το Ρέθυμνο ,για τα δεδομένα πάντα της Κρήτης έδινε υψηλά ποσοστά.
«Θέλω να πετύχω κάτι που δεν μπόρεσε να πετύχει ούτε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης του 1989 να είναι δηλαδή όλη η Κρήτη γαλάζια και αυτό θέλω να ξεκινήσει από το Ρέθυμνο διότι το Ρέθυμνο δίνει παραδοσιακά τα υψηλότερα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας αλλά η Κρήτη σε αυτό τον αγώνα θα είναι μία Κρήτη ενωμένη», όπως είπε.
Τόνισε μάλιστα πως αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να εκπέμψει την επόμενη μέρα.
Το μήνυμα της ενότητας. «Διότι το ζητούμενο στις επόμενες εκλογές είναι μεγάλο.
Η χώρα δεν αντέχει μία δεύτερη τετραετία ΣΥΡΙΖΑ δεν την αντέχει ούτε η οικονομία ούτε τα εθνικά μέτωπα τα οποία δυστυχώς αντί να κλείνουν ανοίγουν με μεγάλη ταχύτητα.
Την επόμενη εβδομάδα θα δώσουμε μία μεγάλη μάχη στη Βουλή των Ελλήνων.
Και το ξαναλέω από δω από το Μυλοπόταμο πως η Νέα Δημοκρατία θα βρεθεί απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών που εκχωρεί τη μακεδονική γλώσσα και μακεδονική ταυτότητα στους βόρειους γείτονές μας.
Το λέω αυτό με την προσωπική εμπειρία διότι ο παππούς μου ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε εθελοντής για να πάει να πολεμήσει όπως μαζί με άλλους Κρήτες, για τη Μακεδονία και πολλοί δεν γύρισαν πίσω».
Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο επίσης για αγώνα που θα δώσει με σοβαρότητα και νηφαλιότητα απέναντι σε κάθε ακραία φωνή:
«Για να υπερασπιστούμε τα δίκαια της πατρίδας μας.
Διότι είναι άλλο πράγμα ο στείρος εθνικισμός και άλλο ο γνήσιος πατριωτισμός και εμείς αυτό στην Κρήτη το ξέρουμε πάρα πολύ καλά διότι είμαστε πραγματικοί πατριώτες και για άλλη μία φορά η Κρήτη θα σηκώσει ψηλά τη σημαία του αγώνα».
Για την επόμενη μέρα επισήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουμε υποσχεθεί πάρα πολλά πράγματα.
«Το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα είναι άλλο ένα Κρεσέντο ψεμάτων και λαϊκισμού και υποσχέσεις που δεν μπορούμε να τηρήσουμε να ξέρετε όμως ένα πράγμα.
Θα μειώσουμε φόρους, εισφορές και θα βοηθήσουμε κυρίως στον πρωτογενή τομέα να σταθεί στα πόδια του διότι όταν υπάρχουν υψηλοί φόροι και υψηλές εισφορές, είτε κάποιος θα κλέβει το κράτος, είτε καταφεύγει στη μαύρη οικονομία είτε θα σταματήσει να δουλεύει και αυτό είναι αντιπαραγωγικό.
Όλοι χάνουμε σήμερα με αυτή την πολιτική».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης