Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση Καμμένου σε Κοτζιά για την πρόθεση του ΠΡΑΤΤΩ να καταφύγει στη δικαιοσύνη - Είσαι εθνικός ψεύτης και συκοφάντης

Απάντηση Καμμένου σε Κοτζιά για την πρόθεση του ΠΡΑΤΤΩ να καταφύγει στη δικαιοσύνη - Είσαι εθνικός ψεύτης και συκοφάντης
Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν
Απάντηση στην κίνηση ιδεών ΠΡΑΤΤΩ του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για την πρόθεση του να καταφύγει στη δικαιοσύνη έστειλε ο Πάνος Καμμένος μέσω ανάρτησής του στο Twitter.
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με λογοπαίγνια και αναφορές στον ορισμό των λέξεων απαντά στην κίνηση «Πράττω» ότι προσφεύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του.
«ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ: ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως 'διαπράττει προδοσία' ή 'διαπράττει έγκλημα' δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό» έγραψε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας στην ανάρτησή του.
Η ανακοίνωση του «ΠΡΑΤΤΩ», ιδρυτής του οποίου είναι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, γνωστοποιούσε ότι προσφεύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη μετά και «από τις δύο μηνυτήριες αναφορές που έχουν ήδη κατατεθεί στην Εισαγγελία για παράνομες και ακραίες πρακτικές σε βάρος του προέδρου του».
«Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν. Με τη μήνυση που κατατίθεται, παρέχεται η δυνατότητα στον κ. Καμμένο να αποδείξει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις εν γνώσει του συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του» ανέφερε προσθέτοντας ότι με την προσφυγή «θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο 'εθνικός ψεύτης' και ένας κοινός συκοφάντης».
Σε άλλη πρόσφατη ανάρτησή του στο Twitter ο πρώην υπουργός Άμυνας άφηνε υπαινιγμούς κατά του Νίκου Κοτζιά γράφοντας: «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ... Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό» είχε γράψει στην ανάρτησή του ο κ. Καμμένος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης