Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Σικέ το διαζύγιο των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ - Εκλογές τον Μάιο

Χατζηδάκης (ΝΔ): Σικέ το διαζύγιο των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ - Εκλογές τον Μάιο
"Aν πάνε σε εκλογές τον Οκτώβριο, θα χάσουν με ακόμη μεγαλύτερη διαφορά", σύμφωνα με τον Κ. Χατζηδάκη
Για σικέ διαζύγιο μεταξύ των ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος εκτίμησε ότι θα πάμε σε εκλογές τον Μάιο.
Ειδικότερα, ο κ. Χατζηδάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ εξέφρασε την εκτίμησή του ότι αν χρειαστεί, θα βρεθούν 151 βουλευτές για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών και μάλιστα, «ακόμα και αν δεν ψηφίσουν οι βουλευτές από το Ποτάμι και τη ΔΗΜ.ΑΡ. θα βρεθούν κάποιοι από τους ΑΝ.ΕΛ να ψηφίσουν.
Διότι έτσι ή αλλιώς είναι ένα σικέ διαζύγιο».
«Δείτε τη φωτογραφία που κυκλοφορεί του κ. Παπαχριστόπουλου στη Βουλή, μετά την ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης, σηκώθηκε και πανηγύριζε με τις γροθιές του υψωμένες.
Δεν υπάρχει προηγούμενο στον τραγέλαφο και την εξαπάτηση του κόσμου.
 Ο βουλευτής αυτός θεωρητικά είναι της αντιπολίτευσης, δεν διαγράφηκε από το κόμμα του, υπερψήφισε την κυβέρνηση και είναι έτοιμος να ψηφίσει και τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ε, αν χρειαστεί, θα βρεθούν και άλλοι!», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
 Κάνοντας αναφορά στη ρηματική διακοίνωση της πΓΔΜ , επεσήμανε ότι «και στο θέμα αυτό ο κ. Τσίπρας κορόιδεψε για άλλη μια φορά τη Βουλή και το λαό.
Διότι μέσα στη ρηματική διακοίνωση, για την οποία πανηγύρισε ο πρωθυπουργός, δύο φορές αναφέρεται η φράση «μακεδονικός λαός» φαρδια-πλατιά!».
Περαιτέρω, ο κ. Χατζηδάκης εκτιμά ότι θα πάμε σε εκλογές τον Μάιο «διαφορετικά θα ξεμείνουν απο αφήγημα», προσθέτοντας πως «θα χάσουν τις δημοτικές, θα χάσουν τις περιφερειακές, θα χάσουν τις ευρωεκλογές.
Τι θα πουν μετά;».
Κατά τον ίδιο, «αν πάνε σε εκλογές τον Οκτώβριο, θα χάσουν με ακόμη μεγαλύτερη διαφορά.
Θα πάνε, λοιπόν, τον Μάιο με την ελπίδα μήπως κερδίσουν και τίποτα από τη σύγχυση που μπορεί να προκαλέσουν οι πολλαπλές κάλπες» .
Περαιτέρω, ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι «τα σύννεφα στον διεθνή ορίζοντα για την οικονομία πυκνώνουν.
Η Ελλάδα παραμένει εκτός επενδυτικού χάρτη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης