Τελευταία Νέα
Πολιτική

Reuters: Ο Τσίπρας θα κερδίσει τη μάχη της ψήφου εμπιστοσύνης - Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη Συμφωνία Πρεσπών

Reuters: Ο Τσίπρας θα κερδίσει τη μάχη της ψήφου εμπιστοσύνης - Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη Συμφωνία Πρεσπών
Το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων μεταδίδει τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα όσον αφορά την ψήφο εμπιστοσύνης και τη Συμφωνία των Πρεσπών
Τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα σχολιάζει το Reuters επισημαίνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης, κάτι που θα στρώσει το δρόμο για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Στο δημοσίευμα επικαλούνται και παλιότερες δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού, ο οποίος υποστηρίζει ότι εάν κερδίσει τη μάχη στη Βουλή με απόλυτη πλειοψηφία 151 ψήφων, θα φέρει στο ελληνικό κοινοβούλιο τη συμφωνία για την αλλαγή ονομασίας της πΓΔΜ εντός του Ιανουαρίου.
Σε διαφορετική περίπτωση θα προκαλέσει πρόωρες εκλογές.
«Πρόωρες εκλογές θα καθυστερήσουν τις μεταρρυθμίσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις και τις ελληνικές προσπάθειες για επιστροφή στις αγορές» επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα.
Το Reuters αναφέρεται και στη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ευρωπαίο επίτροπο Pierre Moscovici, ο οποίος δήλωσε -μεταξύ άλλων- ότι η Ελλάδα θα πρέπει να επικεντρωθεί στην ανάκτηση της πρόσβασης στις αγορές.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης