Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παραίτηση Παπακώστα λόγω απειλών για τη ζωή της - Μη αποδεκτή από τον Τσίπρα

Παραίτηση Παπακώστα λόγω απειλών για τη ζωή της - Μη αποδεκτή από τον Τσίπρα
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Παπακώστα υπέβαλε την παραίτηση της στον πρωθυπουργό, αλλά... δεν έγινε αποδεκτή
Την παραίτηση της από τη θέση της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, υπέβαλε η Κατερίνα Παπακώστα, λόγω των απειλών που δέχεται -όπως υποστηρίζει- για τη ζωή της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Παπακώστα συναντήθηκε, πριν από περίπου δύο ημέρες, με τον πρωθυπουργό και του εξέφρασε την επιθυμία της να αποχωρήσει από την κυβέρνηση λόγω απειλών, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνο τον Αλέξη Τσίπρα.
Η κ. Παπακώστα ισχυρίζεται ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της διότι θα υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ εκφράζει τη δυσαρέσκεια της και για το γεγονός πως κατηγορείται ότι αντάλλαξε την ψήφο της με την υπουργοποίηση της.
Ωστόσο, πολλοί κάνουν λόγο για ένα επικοινωνιακό σόου της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, εκτίμηση που ενισχύεται και από το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση της.

Ολόκληρη η επιστολή παραίτηση που κατέθεσε η κ. Παπακώστα στον πρωθυπουργό και δεν έγινε αποδεκτή:

«Κύριε πρωθυπουργέ,
Διαγράφηκα από τη Νέα Δημοκρατία επειδή παραμένω πιστή στις πολιτικές αρχές που θέσπισε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Ίδρυσα το κόμμα της Νέας Ελληνικής Ορμής και συμμαχώ μαζί σας γιατί θεωρώ ότι η Κυβέρνηση αυτή πρέπει να πορευτεί σε ορίζοντα Οκτωβρίου 2019, ώστε να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις που είναι ζωτικής σημασίας για τη χώρα, για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.
Επειδή "ειδήμονες" από το παρελθόν σε συναλλαγές και ανταλλάγματα, μεταξύ των οποίων και οικονομικά, βυσσοδομούν και συκοφαντούν, προσπαθώντας να παραπλανήσουν τον λαό σε πλείστα όσα, αλλά και να αμαυρώσουν τις ανιδιοτελείς και πατριωτικές θέσεις μου, θέτω την παραίτησή μου από τη θέση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στη διάθεσή σας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης