Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζάκρη: Η ΝΔ έχει ταυτιστεί με όσους παίζουν «διαίρει και βασίλευε»

tags :
Τζάκρη: Η ΝΔ έχει ταυτιστεί με όσους παίζουν «διαίρει και βασίλευε»
Η Θεοδώρα Τζάκρη σχολιάζει την κυκλοφορία αφισών στη βόρεια Ελλάδα, που στοχοποιούν βουλευτές σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών
«Η Νέα Δημοκρατία, κατά ένα παράδοξο τρόπο, έχει ταυτισθεί με όλους όσοι θέλουν να παίξουν το παιχνίδι του "διαίρει και βασίλευε" στα Βαλκάνια εις βάρος, βέβαια, των συμφερόντων και της ασφάλειας της χώρας μας»
Αυτόεπισημαίνει, μεταξύ άλλων, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, με δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, με αφορμή την κυκλοφορία αφισών στη βόρεια Ελλάδα, με τις οποίες στοχοποιούνται βουλευτές της συμπολίτευσης αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ολόκληρη η δήλωση της Θ. Τζάκρη προς το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων έχει ως εξής: «Η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί ένα ορόσημο για τη διασφάλιση των εθνικών μας συμφερόντων και την ανάδειξη της χώρας μας σε εκ νέου πρωταγωνιστή της ειρήνης και της ευημερίας στα Βαλκάνια.
Δυστυχώς όμως, υπάρχουν κάποιες πολιτικές δυνάμεις που αυτό δεν μπορούν να το αντιληφθούν, και άλλες πολιτικές δυνάμεις, όπως η Νέα Δημοκρατία, η οποία κατά ένα παράδοξο τρόπο, έχει ταυτισθεί με όλους όσοι θέλουν να παίξουν το παιχνίδι του "διαίρει και βασίλευε" στα Βαλκάνια εις βάρος, βέβαια, των συμφερόντων και της ασφάλειας της χώρας μας.
Προφανώς και δεν περιμέναμε από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής τίποτε περισσότερο από απειλές και εκβιασμούς, αλλά τουλάχιστον από την ΝΔ θα περιμέναμε μια περισσότερο θεσμική και ιστορικά συνεπή στάση από την ταύτισή της με τα τουρκικά και ρωσικά συμφέροντα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης