Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Η μόνη διαφορά στην κυβέρνηση είναι το όνομα της Μακεδονίας - Δεν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης

Καμμένος: Η μόνη διαφορά στην κυβέρνηση είναι το όνομα της Μακεδονίας - Δεν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ξεκαθαρίζει ότι δεν τίθεται εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση
Φρένο στα σενάρια περί άρσης εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση επιχείρησε να βάλει ο Πάνος Καμμένος μετά και τη συντριπτική ήττα που δέχθηκε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.
«Θέμα εμπιστοσύνης δεν υπάρχει, εκτός εάν συνδεθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών» ξεκαθάρισε ο κ. Καμμένος με μήνυμα του στο twitter.
Στην ουσία, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιβεβαιώνει τα σενάρια σύμφωνα με τα οποία -όταν η Συμφωνία των Πρεσπών πάει στο ελληνικό κοινοβούλιο- θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση χωρίς όμως να αποσύρει τη στήριξη του.



Το «όχι» από τους υπουργούς

Όλων αυτών προηγήθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ όπου ο κ. Καμμένος εισέπραξε ένα «Όχι» όταν ζήτησε εξουσιοδότηση να πάει στον Αλέξη Τσίπρα και να του ζητήσει να αποσύρει τους υπουργούς των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.
Ωστόσο, η πρόταση του κ. Καμμένου δεν έγινε αποδεκτή, καθώς μαζί του συμφώνησαν μόνο η βουλευτής Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης.
Οι υπόλοιποι, οι οποίοι συμμετείχαν στη συνεδρίαση (Κώστας Ζουράρις, Νίκος Μαυραγάνης, Βασίλης Κόκκαλης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος) απέρριψαν την πρόταση του κ. Καμμένου, επικαλούμενοι την απουσία της υπουργού Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και της υφυπουργού Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης