Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Φονική κακοκαιρία πλήττει την Ελλάδα - Νέο ψυχρό μέτωπο τη Δευτέρα (7/1)

Reuters: Φονική κακοκαιρία πλήττει την Ελλάδα - Νέο ψυχρό μέτωπο τη Δευτέρα (7/1)
Οι θερμοκρασίες στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα παρέμειναν κάτω από το μηδέν για σχεδόν μια εβδομάδα
Μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή και δύο άντρες αγνοούνται, αφού χιονοθύελλες σάρωσαν περιοχές της Ελλάδας, αναφέρει το Reuters για το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα μας.
Οι θερμοκρασίες στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα παρέμειναν κάτω από το μηδέν για σχεδόν μια εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας οι έντονες χιονοπτώσεις έχουν επηρεάσει τις μεταφορές της χώρας ενώ αναγκαστικές πτήσεις εκτρέπονται στο βόρειο τμήμα της χώρας.
Το σώμα της 66χρονης γυναίκας εντοπίστηκε σε ένα αυτοκίνητο που ανατράπηκε κοντά σε ένα ρεύμα στην Κερατέα, μια περιοχή 45 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας. Δύο άνδρες που είχαν βρεθεί στο αυτοκίνητο αγνοούνται.
«Ο σύζυγός της και ένας ακόμη άνδρας, που βρισκόταν στο ίδιο αυτοκίνητο, έχουν αναφερθεί ότι αγνοούνται από την Πέμπτη (3/1) όταν επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες στην περιοχή, δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας.
Η ελληνική υπηρεσία πολιτικής προστασίας προέτρεψε τις δημοτικές αρχές να βρίσκονται σε επιφυλακή μπροστά σε μια ακόμα περίοδο ψυχρού μετώπου που αναμένεται να πλήξει την Ελλάδα τη Δευτέρα (7/1/2019).



.www.bankingnews,gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης