Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

To «αιώνιο» ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την EuroLeague μόνο στα κανάλια Novasports

tags :
To «αιώνιο» ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την EuroLeague μόνο στα κανάλια Novasports
α αθλητικά κανάλια της Nova, με την κορυφαία μπασκετική δημοσιογραφική ομάδα, θα βάλουν από νωρίς τους φίλους του μπάσκετ στο κλίμα του μεγάλου αγώνα
Με το αιώνιο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχονται τα κανάλια Novasports τη νέα χρονιά!
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου στις 21:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr την αναμέτρηση των «αιωνίων» που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ για την 16η αγωνιστική και πρώτη του δεύτερου γύρου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ, της EuroLeague.
Τα αθλητικά κανάλια της Nova, με την κορυφαία μπασκετική δημοσιογραφική ομάδα, θα βάλουν από νωρίς τους φίλους του μπάσκετ στο κλίμα του μεγάλου αγώνα μέσα από την εκπομπή «Super Euroleague» στις 19:00 με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις από τον προπονητή Βασίλη Φραγκιά, σχόλια, συνεντεύξεις, στατιστικά και εκλεκτούς καλεσμένους.
Αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι στις 23:00 θα συνεχιστεί η εκπομπή «Super Euroleague» με όλο το ρεπορτάζ, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και την ανάλυση από τον Βασίλη Φραγκιά.
Εκτός όμως από το ντέρμπι οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά το διήμερο Πέμπτη 3 Ιανουαρίου – Παρασκευή 4 Ιανουαρίου και τους υπόλοιπους επτά αγώνες της 16ης αγωνιστικής της EuroLeague.
Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ζωντανά και αποκλειστικά τα παιχνίδια Βαλένθια – Ουνικάχα Μάλαγα και Άλμπα Βερολίνου – Μονακό για την 1η αγωνιστική του Top16 στο 7DAYS EuroCup.
Τα αθλητικά κανάλια της Nova, κάθε εβδομάδα καλύπτουν όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μέσα από την αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων «Super Euroleague» με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις, σχόλια, συνεντεύξεις, στατιστικά και εκλεκτούς καλεσμένους.
Παράλληλα, οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να διαβάζουν μέσα από το site Novasports.gr το ηλεκτρονικό περιοδικό «SuperEuroleague by Novasports» που είναι αφιερωμένο στην EuroLeague με πλούσιο περιεχόμενο, άρθρα για τις ελληνικές ομάδες, αποκλειστικές συνεντεύξεις, μόνιμες στήλες, κουίζ, βίντεο και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης