Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χωρίς πλοίο παραμένει η Σαμοθράκη - Συνεχίζονται οι προσπάθειες αποκατάστασης της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας

Χωρίς πλοίο παραμένει η Σαμοθράκη - Συνεχίζονται οι προσπάθειες αποκατάστασης της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας
Μετά τη βλάβη που σημειώθηκε στο μόνο πλοίο που εκτελεί το δρομολόγιο προς την Αλεξανδρούπολη
Συνεχίζονται οι προσπάθειες την αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας στη Σαμοθράκη, η οποία έχει μείνει χωρίς πλοίο από το απόγευμα της Παρασκευής 28/12, εξαιτίας της βλάβης που σημειώθηκε στο μόνο τακτικό πλοίο που εκτελεί το δρομολόγιο προς την Αλεξανδρούπολη.
Η δημοτική αρχή του νησιού έχει συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,  Ν. Σαντορινιό και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Δ. Τεμπονέρα, προκειμένου να βρεθεί λύση προσωρινής αντικατάστασης του τακτικού πλοίου, του οποίου το δρομολόγιο διαρκεί περίπου δύο ώρες.
Ο δήμαρχος Σαμοθράκης,  Θ. Βίτσας, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε πως  «βρισκόμαστε σε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου για να βρεθεί κάποια προσωρινή λύση, δεν είναι κάτι πολύ εύκολο, αλλά είμαστε σε διαρκή επικοινωνία» και είναι εντατικές οι προσπάθειες.
Στο μεταξύ, επιστολή στον υπουργό Εθνικής Άμυνας,  Π. Καμμένο, έστειλε το Σάββατο 29/12  και ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δ. Πέτροβιτς, ζητώντας «να συνδράμει με την αποστολή πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού, που θα εξυπηρετήσει τη μεταφορά προσώπων, ειδών πρώτης ανάγκης και οχημάτων».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης