Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρωτοχρονιάτικη επιστολή Putin σε Trump: Είμαστε έτοιμοι για διάλογο - Οι σχέσεις Ρωσίας και ΗΠΑ είναι πολύ σημαντικές

Πρωτοχρονιάτικη επιστολή Putin σε Trump: Είμαστε έτοιμοι για διάλογο - Οι σχέσεις Ρωσίας και ΗΠΑ είναι πολύ σημαντικές
Ο Putin επιβεβαιώνει τη στήριξή του στον Σύρο πρόεδρο Assad και δεσμεύεται να συνεχίσει την αρωγή προς τη συριακή κυβέρνηση και τον συριακό λαό στη μάχη κατά της τρομοκρατίας
Πρωτοχρονιάτικες επιστολές στους ηγέτες ανά τον κόσμο έστειλε ο Ρώσος πρόεδρος Putin ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζει εκείνη προς τον αμερικανό πρόεδρο Trump στην οποία του γνωστοποιεί ότι «η Ρωσία είναι έτοιμη για διάλογο με τις ΗΠΑ πάνω σ' ένα ευρύ φάσμα θεμάτων».
Είχε προηγηθεί στην Σύνοδο των G20 στην Αργεντινή η συνάντηση των δύο ηγετών στη σκιά των εντάσεων που υπήρχαν μεταξύ τους λόγω του Ουκρανικού ζητήματος.
Όπως αναφέρει ο Putin στην επιστολή του «οι σχέσεις Ρωσίας ΗΠΑ είναι από τις πιο σημαντικές καθώς προάγουν τη στρατηγική σταθερότητα και τη διεθνή ασφάλεια»
Σε χωριστή επιστολή του προς τον Σύρο πρόεδρο basher al Assad, ο Putin επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο πρόσωπό του και δεσμεύεται να συνεχίσει την αρωγή προς τη συριακή κυβέρνηση και τον συριακό λαό στη «μάχη εναντίον της τρομοκρατίας».
Επιστολές όμως με ευχές για το Νέο Έτος έλαβαν κι άλλοι ηγέτες όπως η πρωθυπουργός της Βρετανίας Thereza May και της Ιαπωνίας Shinzo Abe καθώς και ο πρόεδρος της Κίνας Xi Sijing.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης