Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μπαλάσκας (ΠΟΑΣΥ): Εντελώς τυφλό και δολοφονικό το τρομοκρατικό χτύπημα στο Κολωνάκι

tags :
Μπαλάσκας (ΠΟΑΣΥ): Εντελώς τυφλό και δολοφονικό το τρομοκρατικό χτύπημα στο Κολωνάκι
Ή υπήρχε τηλεχειρισμός οπότε σίγουρα ήθελαν νεκρό αστυνομικό ή ήθελαν να σκάσει μόνος του ο μηχανισμός είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ
Για εντελώς τυφλό και δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα έκανε λόγο ο Σταύρος Μπαλάσκας, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, αναφερόμενος στην έκρηξη που έγινε σήμερα το πρωί στο Κολωνάκι, έξω από το ναό του Αγίου Διονυσίου.
«Η έκρηξη έγινε στον Ιερό Ναό, στη διπλανή είσοδο από τα σκαλάκια, δέκα μέτρα από την καφετέρια όπου είναι πολυσύχναστη.
Το χτύπημα είναι εντελώς τυφλό και δολοφονικό.
Μέχρι στιγμής τα ενδεχόμενα είναι δύο.
Ή υπήρχε τηλεχειρισμός οπότε σίγουρα ήθελαν νεκρό αστυνομικό, ή να μην είχαν ειδοποιήσει καν και να έσκαγε μόνη της επομένως πάλι είναι τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Μπαλάσκας.
Ερωτηθείς για την κατάσταση της υγείας του τραυματία αστυνομικού ο κ.Μπαλάκας είπε ότι «ο συνάδελφος είναι ακόμα στο χειρουργείο, κοιτάμε για τα θραύσματα, κοιτάμε για τα μάτια του, την ακοή του, τι βλάβες μπορεί να έχει πάθει».
«Έχουμε να κάνουμε με ένα χριστουγεννιάτικο τυφλό και δολοφονικό χτύπημα σε Ναό» είπε ο κ.Μπαλάσκας.
«Ο αστυνομικός δεν πήγε να ανοίξει το κουτί, δεν είναι ανόητος ο άνθρωπος.
Ενώ το είχε βάλει στο παρτέρι έσκασε, ήδη το είχε μετακινήσει.
Για αυτό και έχουμε μία υποψία ότι υπήρχε τηλεχειρισμός, γιατί ήδη είχε μετακινηθεί το κουτί από τον νεωκόρο από τα σκαλάκια της εκκλησίας και είχε πάει στο παρτέρι.
Αυτό μας προβληματίζει ιδιαίτερα.
Περιμένουμε τις πρώτες ενδείξεις από τα ειδικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας για να δούμε τι εκρηκτικός μηχανισμός είναι και ποιο ήταν το πυροκροτικό μέσο» τόνισε ο κ.Μπαλάσκας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης