Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η «μάχη» Νταρουσάφακα – Ολυμπιακός στα κανάλια Novasports!

tags :
Το ντέρμπι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η «μάχη» Νταρουσάφακα – Ολυμπιακός στα κανάλια Novasports!
Δείτε (27-28/12) όλες τις αναμετρήσεις για την 15η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το διήμερο Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου και Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους οκτώ αγώνες της 15ης αγωνιστικής της EuroLeague, όπου δεσπόζουν οι αναμετρήσεις Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Νταρουσάφακα – Ολυμπιακός, αλλά και το ντέρμπι κορυφής Φενερμπαχτσέ – Ρεάλ Μαδρίτης.
Παράλληλα, οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ, μέσα από την αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων «Super Euroleague» με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις, σχόλια, συνεντεύξεις, στατιστικά και εκλεκτούς καλεσμένους.
Επίσης, οι λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας μπορούν να διαβάζουν μέσα από το site Novasports.gr το ηλεκτρονικό περιοδικό «SuperEuroleague by Novasports» που είναι αφιερωμένο στην EuroLeague με πλούσιο περιεχόμενο, άρθρα για τις ελληνικές ομάδες, αποκλειστικές συνεντεύξεις, μόνιμες στήλες, κουίζ, βίντεο και άλλα ενδιαφέροντα θέματα από το παρόν και το παρελθόν της κορυφαίας μπασκετικής διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

EuroLeague
Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου
18:00 Super Euroleague, Novasports1HD και σε Web TV, Facebook και YouTube του Novasports.gr με τον Γιώργο Συρίγο και την Δώρα Παντέλη – στην ανάλυση ο Μιχάλης Κακιούζης.
19:00 Χίμκι – Μπασκόνια, Novasports2HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα.
19:15 Νταρουσάφακα – Ολυμπιακός (#DTIOLY), Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.
21:05 Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ – Αρμάνι Μιλάνο, Novasports3HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη.
21:15 Super Euroleague, Novasports1HD και σε Web TV, Facebook και YouTube του Novasports.gr με τον Γιώργο Συρίγο και την Δώρα Παντέλη – στην ανάλυση ο Μιχάλης Κακιούζης.
22:00 Μπαρτσελόνα – Αναντόλου Εφές, Novasports2HD σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη.

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου
19:30 Φενερμπαχτσέ – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports1HD και στο WebTV του Novasports.gr (www.Novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.
20:00 Super Euroleague, Novasports2HD και σε Web TV, Facebook και YouTube του Novasports.gr με τον Γιώργο Συρίγο – στην ανάλυση ο Μιχάλης Κακιούζης.
21:00 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (#PAOCSK), Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη– στο Pre και Post Game οι Δημήτρης Καρύδας και Δώρα Παντέλη.
21:30 Μπάγερν Μονάχου - Μπούντουτσνοστ, Novasports3HD σε περιγραφή του Αλέξη Περδίκη.
22:00 Γκραν Κανάρια – Ζάλγκιρις, Novasports1HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.
23:00 Super Euroleague, Novasports2HD και σε Web TV, Facebook και YouTube του Novasports.gr με τον Γιώργο Συρίγο– στην ανάλυση ο Μιχάλης Κακιούζης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης