Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Οι στρατιωτικοί πρέπει να απέχουν της πολιτικής - Ο Αποστολάκης έκανε το χατίρι του Καμμένου

Λεβέντης: Οι στρατιωτικοί πρέπει να απέχουν της πολιτικής - Ο Αποστολάκης έκανε το χατίρι του Καμμένου
"Είναι κατάρα ότι κυβερνά η Αριστερά αυτήν την εποχή", σύμφωνα με τον Β. Λεβέντη
«Οι στρατιωτικοί πρέπει να απέχουν της πολιτικής», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, σημειώνοντας ότι «ο Αποστολάκης έκανε το χατίρι του Καμμένου».
Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, «ο  Π. Καμμένος είναι σε κακή κατάσταση λόγω της πτώσης του κόμματός του και έβγαλε τον Αποστολάκη να πει αυτή την φράση".
Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Αποστολάκης ανέφερε πως  «εάν οι Τούρκοι ανέβουν σε βραχονησίδα, θα την ισοπεδώσουμε».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι δεν μπορεί να γίνονται τέτοια παιχνίδια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι Τούρκοι μπορούν να εμπνευστούν μια απαγωγή στρατιωτών και μετά τρέχα γύρευε», "μπορεί να προκαλέσουν μια νέα κρίση και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι και προσεχτικοί".
Ακόμη, ο  κ. Λεβέντης χαρακτήρισε την πολιτική του Καμμένου ως γελοία, υποστηρίζοντας ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πρέπει να πάρει μια απόφαση διότι «όσο είναι με τον Τσίπρα είναι συνένοχος», «δεν μπορεί να λέει δεν δίνω το όνομα αλλά στηρίζω την πολιτική που το δίνει» για το Μακεδονικό.
Υπογράμμισε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, για το Μακεδονικό «λέει για γλώσσα και εθνικότητα και όχι για το όνομα» και πρέπει να ερωτηθεί αν δίνει το όνομα.
Υποστήριξε ότι ο Α. Τσίπρας  αν περάσει το Σκοπιανό δεν θα είναι νόμιμη ενέργεια, αλλά προδοσία και πρόσθεσε ότι «είναι κατάρα ότι κυβερνά η Αριστερά αυτήν την εποχή, δεν πίστευαν ποτέ στην πατρίδα».
Κληθείς να κάνει μια εκτίμηση για το χρόνο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι «ο πρωθυπουργός μετά τις 15 Ιανουαρίου θα έχει δίλημμα ή θα πάει σε εκλογές για να πετάξει το πρόβλημα στον Κ. Μητσοτάκη ή θα την ψηφίσει στην Βουλή και θα επωμιστεί όλο το βάρος της κατάπτυστης συμφωνίας.
Αν επαληθευτεί αυτό το σενάριο και βρει αποστάτες, πρόθυμους, ανεξάρτητους και άλλους βουλευτές από άλλα κόμματα, τότε αυτό δεν θα είναι νομιμοποίηση από την κοινωνία.
Η Ένωση Κεντρώων θα εμποδίσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Αν κάποιοι είναι πρόθυμοι να προδώσουν, η Ένωση Κεντρώων δεν θα το κάνει ποτέ και θα αγωνιστεί για να αποτρέψει το έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας».
Για το ενδεχόμενο συνεργασίας των ΑΝΕΛ με την Ένωση Κεντρώων, ο κ. Λεβέντης απέκλεισε κάθε τέτοια εξέλιξη λέγοντας πως "εμείς είμαστε κεντρώοι, αυτοί είναι δεξιοί, δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής", ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα συνεργαζόταν ποτέ με την Φ. Γεννηματά, υποστηρίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ πήρε την κληρονομιά του κέντρου, άρχισε πελατειακές σχέσεις και κατέστρεψε την Ελλάδα» και τώρα «αλλάξανε όνομα και νομίζουν ότι αλλάξανε και υπόσταση».
Με αφορμή την επίσκεψη της Καγκελαρίου Μerkel στην Αθήνα τον Ιανουάριο, ο κ. Λεβέντης έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας «η κ. Μέρκελ θα πρέπει να καταλάβει, όπως και όλη η παγκόσμια κοινότητα ότι οι Έλληνες δεν είναι τα τσογλάνια της Ευρώπης.
 Δεν πρέπει να μας πιέζουν για να κυρώσουμε την συμφωνία των Πρεσπών που είναι προδοσία για τα εθνικά συμφέροντα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης