Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης: Να γυρίσουμε όλοι μαζί σελίδα και το 2019 να είναι καλύτερη χρονιά για τη χώρα μας

Βούτσης: Να γυρίσουμε όλοι μαζί σελίδα και το 2019 να είναι καλύτερη χρονιά για τη χώρα μας
Ο Πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης, υποδέχτηκε παιδικές χορωδίες και Συλλόγους από διάφορα μέρη της Ελλάδας, που έψαλαν τα κάλαντα και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς
Εορταστική ήταν η σημερινή ημέρα στη Βουλή, καθώς  δεν είχε συνεδριάσεις, συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, αλλά το Κοινοβούλιο γέμισε με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Ο Πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης, υποδέχτηκε παιδικές χορωδίες και Συλλόγους από διάφορα μέρη της Ελλάδας, που έψαλαν τα κάλαντα και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.
Το εορταστικό κλίμα μετέφεραν στο Κοινοβούλιο τα παιδιά του Νηπιαγωγείου της Βουλής, οι μικροί χορωδοί από το Λύκειον των Ελληνίδων, μαθητές από το Α΄ Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ψυχικού, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίας Παρασκευής «Ο Πύρρος», τα μέλη της Ομάδας «Ρωμιών Πράξεις», μαθητές από το 6ο Γυμνάσιο Νίκαιας, ο Εθελοντικός Πολυχώρος Δημιουργίας και Έκφρασης Παιδιών και Νέων με Αναπηρία «Γέφυρα Ζωής», και το Κέντρο Προσχολικής Εκπαίδευσης «Ο Μικρός Ευριπίδης».
Ο κ. Βούτσης,  αφού μοίρασε γούρια για τη νέα χρονιά, ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία, με την προσδοκία «να γυρίσουμε, όλοι μαζί, σελίδα και το 2019 να είναι καλύτερη χρονιά για τη χώρα μας», όπως χαρακτηριστικά επισήμανε.
Στην εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής, Κ. Αθανασίου, ο Ειδικός Γραμματέας, Κ. Βασιλάκης, ο πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου, καθηγητής Κ. Μαυριάς, ο διπλωματικός σύμβουλος του Προέδρου της Βουλής, πρέσβης ε.τ. Σπ. Θεοχαρόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής και ο αντιπρόεδρος Γ. Σιαμπάνης και Απ. Καλαματιανός, καθώς και εργαζόμενες και εργαζόμενοι στη Βουλή με τα παιδιά τους.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης