Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Μήνυμα Καμμένου σε Τουρκία: Όποιος δε σεβαστεί την εθνική μας κυριαρχία θα συντριβεί - Εντός των επόμενων μηνών η ανακήρυξη της ΑΟΖ

Μήνυμα Καμμένου σε Τουρκία: Όποιος δε σεβαστεί την εθνική μας κυριαρχία θα συντριβεί - Εντός των επόμενων μηνών η ανακήρυξη της ΑΟΖ
«Είμαστε μία χώρα φιλειρηνική, που όμως απαιτεί να τη σέβονται, όπως άλλωστε πράττει και η ίδια» τόνισε ο κ. Καμμένος
Νέο μήνυμα στην Τουρκία με αφορμή την κυπριακή ΑΟΖ έστειλε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψη του στη ΔΑΝ Μεγίστης, όπου εγκαινίασε 12 οικίσκους ετοιμότητας για τη στέγαση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Όπως δήλωσε η ΑΟΖ του Καστελλόριζου έχει ιδιαίτερη σημασία για την οικονομία της πατρίδας μας, ενω διεμήνυσε ότι όποιος δεν σεβαστεί την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας θα... συντριβεί.
Σύμφωνα με τον ίδιο, εντός των επομένων μηνών, η ανακήρυξη της ΑΟΖ θα απελευθερώσει τη δυνατότητα απάντλησης του φυσικού αερίου για την πατρίδα μας, μεγάλων κοιτασμάτων που θα καλύψουν τις ανάγκες για τις επόμενες γενιές
«Η παρουσία μας εδώ, είναι μία ακόμα ευκαιρία προκειμένου να περάσουμε στους γείτονές μας το μήνυμα ότι αυτή η χώρα μένει πιστή στα ιδανικά των προγόνων της, αυτών που πρώτοι θεμελίωσαν το πολίτευμα της δημοκρατίας, και το δώρισαν στην παγκόσμια κοινότητα.
Και ότι επιπλέον είμαστε μία χώρα φιλειρηνική, που όμως απαιτεί να τη σέβονται, όπως άλλωστε πράττει και η ίδια» τόνισε χαρακτηριστικά.
Τέλος, ο κ. Καμμένος υποστήριξε «Εκείνος που δεν θα σεβαστεί την εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα θα συντριβεί.
Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας, να υπερασπιστούμε τους βωμούς και τις εστίες μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης