Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φίλης: Αθλιότητες όσα λέει ο Αλαφούζος – Να δώσει εξηγήσεις ο Παππάς για τον Πετσίτη

Φίλης: Αθλιότητες όσα λέει ο Αλαφούζος – Να δώσει εξηγήσεις ο Παππάς για τον Πετσίτη
Γίνεται μια συζήτηση χωρίς να υπάρχουν στοιχεία, να μη δηλητηριαστεί η πολιτική σκηνή είπε ο κ.Φίλης
Αθλιότητες χαρακτηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φίλης τις δηλώσεις του  Γ. Αλαφούζου, ο οποίος υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ηθικός αυτουργός της τρομοκρατικής επίθεσης στο ΣΚΑΪ.
«Αθλιότητα αυτό που λέει ο κ. Αλαφούζος, όλοι μπορεί να λένε αθλιότητες υπό το βάρος της στιγμής» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Φίλης, τονίζοντας ότι «μόνο κατά φαντασίαν άρρωστος» και «αυτοθαυμαζόμενοι προβοκάτορες» βρίσκονται πίσω από αυτή την επίθεση.
«Αυτοί ζουν σε ένα δικό τους αυτοαναφορικό κύκλο ζωής» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας πως δεν πιστεύει ότι «υπάρχει μια γραμμική απόσταση στο παιδί που πετάει μια μολότοφ και στον άλλο που οργανώνει και εκτελεί έναν πολίτη».
«Είναι μέρα με τη νύχτα να βάλεις 10 κιλά για να σκοτώσεις έναν τηλεοπτικό σταθμό ή να πετάξεις μια μολότοφ στην τράπεζα.
Μην φτιάχνουμε τρομοκράτες σε ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας.
Δεν είναι βία τα τρικάκια, τα 10 κιλά εκρηκτικά είναι τρομοκρατία» υποστήριξε ο κ.Φίλης, επισημαίνοντας πως «πολλές φορές ένα κλίμα οξύτητας και πόλωσης μπορεί να διεγείρει συμπεριφορές που προϋπάρχουν και να τις ενεργοποιεί».
Ερωτηθείς για την υπόθεση του Μ. Πετσίτη ο κ.Φίλης είπε πως τον γνώριζε ως φιγούρα, ότι δεν είχε προσωπικές σχέσεις μαζί του και πως ήταν βοηθός του Νίκου Παππά.
«Όσα διαβάζουμε είναι ενοχλητικά αλλά μένει να αποδειχθούν» υποστήριξε ο κ.Φίλης, ο οποίος ερωτηθείς αν θα πρέπει ο κ.Παππάς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις, είπε ότι «στο βαθμό που αναφέρεται συγκεκριμένα, ναι πρέπει να δώσει περισσότερες εξηγήσεις».
«Εάν αποδειχθούν, χρειάζονται εξηγήσεις όσα έχουν γραφτεί.
Φοβάμαι ότι γίνεται μια συζήτηση χωρίς να υπάρχουν στοιχεία, δεν θα ήθελα να δηλητηριαστεί η πολιτική σκηνή» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης