Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: «Κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» ο Πάνος Καμμένος

Μπακογιάννη: «Κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» ο Πάνος Καμμένος
Θα όφειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να βγει δημόσια και να πει ότι αίρεται το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ είπε η κα.Μπακογιάννη
Την θέση ότι το κεκτημένο των προηγουμένων ετών στην πάταξη της τρομοκρατίας έχει πλέον ακυρωθεί διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στην τρομοκρατική επίθεση που έγινε στον ΣΚΑΪ τα ξημερώματα της Τρίτης 18/12.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα.Μπακογιάννη υποστήριξε ότι με τη σύμπνοια των πολιτικών δυνάμεων επιτεύχθηκε πριν από μία και πλέον δεκαετία η εξάρθρωση της 17Ν.
«Ωστόσο, πλέον με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όλο αυτό δεν υφίσταται» είπε η κα.Μπακογιάννη, κάνοντας αναφορά, μεταξύ άλλων, στο νόμο Παρασκευόπουλου.
«Σήμερα, για πρώτη φορά, η Δημοκρατία αντιμετωπίζει φασιστοειδείς λογικές» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, φέρνοντας ως παράδειγμα τον ακραίο πολιτικό λόγο, τύπου «ή εμείς ή εσείς», «αν μου κάνεις κριτική, είσαι φασίστας» κτλ.
Η κα. Μπακογιάννη εξέφρασε την αντίθεση της στη λογική του εμπάργκο σε ΜΜΕ, λέγοντας ότι θα όφειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, να βγει δημόσια και να πει ότι αίρεται το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ.
Η Ντόρα Μπακογιάννη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο.
«Ο κ. Καμμένος θα έπρεπε αντί να κρύβεται για άλλη μία φορά πίσω από την υπουργική ασυλία να έρθει στο δικαστήριο κ να αντιμετωπίσει αυτόν που έχει θίξει.
Αλλά ο κ. Καμμένος πάντα έτσι ήταν.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέμαι τι θα κάνουν, που λένε κάθε μέρα ότι είναι κατά ασυλίας», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία χαρακτήρισε τονΠάνο Καμμένο «κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» επειδή όταν του έκανε μήνυση για ένα tweet, εκείνος χρησιμοποίησε την υπουργική του ασυλία και δεν πήγε στο δικαστήριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης