Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης: Το 2019 θα είναι το Βατερλό του ΣΥΡΙΖΑ – Θα ηττηθεί κατά κράτος παντού

Βρούτσης: Το 2019 θα είναι το Βατερλό του ΣΥΡΙΖΑ – Θα ηττηθεί κατά κράτος παντού
Είμαστε όλοι μια γροθιά, αποφασισμένοι, ενωμένοι και ομόψυχα συνδεδεμένοι μεταξύ μας τόνισε ο κ.Βρούτσης
Την θέση ότι το 2019 θα είναι το Βατερλό του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Βρούτσης, ο οποίος εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί κατά κράτος παντού.
Είμαστε όλοι μία γροθιά, αποφασισμένοι, ενωμένοι και ομόψυχα συνδεδεμένοι μεταξύ μας, για να δώσουμε τις μάχες μέσα στο 2019, μάχες που θα δώσουμε νικηφόρα σε όλα τα επίπεδα.
Θα ηττηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ κατά κράτος παντού, θα είναι η χρονιά της απόλυτης ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, θα ηττηθεί και στις ευρωεκλογές, θα ηττηθεί και στις δημοτικές, θα ηττηθεί και στις περιφερειακές, θα ηττηθεί και στις εθνικές εκλογές» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Βρούτσης.
Αναφερόμενος στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που σχολίασε ως «εμφυλιοπολεμική» την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο συνέδριο της ΝΔ και την εκτίμηση περί ανοίγματος στην ακροδεξιά, ο κ. Βρούτσης έκανε λόγο για «επικοινωνιακό τακτικισμό του ΣΥΡΙΖΑ και προπαγάνδα που κινείται στο ψέμα και την αλλοίωση της αλήθειας».
«Ποιος πραγματικά διχάζει, αυτός που λέει ότι «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν» ή η Νέα Δημοκρατία, που με όλους της τους αρχηγούς έχει πει ότι ενωμένος ο ελληνικός λαός θα προχωρήσει» διερωτήθηκε ο κ.Βρούτσης, ο οποίος ερωτηθείς γιατί δεν εκλήθη εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο της ΝΔ είπε ότι «απαντήσαμε στις προκλητικές ενέργειες και δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ».
«Δεν μπορούμε να αφήσουμε αναπάντητο το γεγονός ότι την ώρα που συντελείται ένα σημαντικότατο πολιτικό γεγονός που ξεπερνά τη ΝΔ -ένα συνέδριο κόμματος που αύριο θα είναι κυβέρνηση, σήμερα είναι αξιωματική αντιπολίτευση- να φροντίζει ο κ. Τσίπρας να κάνει αντίπραξη πολιτική, αυτό δεν έχει προηγούμενο [...]
Όποτε συντελέστηκαν συνέδρια κομμάτων, πάντα υπήρχε ο απόλυτος σεβασμός και πολιτική δεοντολογία, που έλεγε ότι εκείνη τη στιγμή η κοινωνία ας ακούσει αυτό το κόμμα, ας παρακολουθήσει τις ενέργειές του και τις εσωτερικές διαδικασίες του και να δούμε και τι μηνύματα στέλνει.
Ο κ Τσίπρας φρόντισε να κάνει αντιπερισπασμό στο συνέδριο της ΝΔ.
Αυτή ήταν η απάντησή μας» τόνισε ο κ.Βρούτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης