Μεϊμαράκης: Ενωμένη και δυνατή η ΝΔ, τελικός στόχος η νίκη στις εθνικές εκλογές

Μεϊμαράκης: Ενωμένη και δυνατή η ΝΔ, τελικός στόχος η νίκη στις εθνικές εκλογές
Με το 12ο συνέδριο μας μπορούμε να κάνουμε ακόμαπιο δυναμικά το άλμα στο μέλλον είπε ο κ.Μεϊμαράκης
Την θέση ότι η ΝΔ ενωμένη και δυνατή είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη συντεταγμένα και με ηπιότητα με τελικό στόχο τη νίκη στις εθνικές εκλογές διατύπωσε ο πρόεδρος του Συνεδρίου της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης με αφορμή την έναρξη των εργασιών του 12ου συνεδρίου.
Σε δήλωση του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ.Μεϊμαράκης είπε ότι «η ΝΔ, ενωμένη και δυνατή είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη συντεταγμένα, με ηπιότητα και όπως προτάσσει ο πολιτικός μας πολιτισμός, με τελικό στόχο τη νίκη στις εθνικές εκλογές».
«Ανοίγει σήμερα τις εργασίες του το 12ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ένα Συνέδριο που θα εκπέμψει μήνυμα ενότητας και πανστρατιάς, ενόψει των κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων του 2019, αυτοδιοικητικών-ευρωεκλογών και εθνικών εκλογών.
Η ΝΔ, ενωμένη και δυνατή είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη συντεταγμένα, με ηπιότητα και όπως προτάσσει ο πολιτικός μας πολιτισμός με τελικό στόχο τη νίκη στις εθνικές εκλογές.
Κάθε Συνέδριο είναι μια ξεχωριστή γιορτή Δημοκρατίας, γιατί μέσα από τα Συνέδρια τα κόμματα ανασυντάσσονται και αναδιοργανώνονται για να εκπληρώσουν το θεσμικό τους ρόλο.
Με το 12ο Συνέδριό μας μπορούμε να κάνουμε ακόμη πιο δυναμικά, χωρίς συμβιβασμούς, το άλμα στο μέλλον αφήνοντας πίσω το λαϊκισμό και να διαβεβαιώσουμε ότι το πρόγραμμά μας, οι αρχές και οι αξίες μας, μπορούν να πάνε την Ελλάδα μπροστά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρώτη γραμμή της μάχης» ανέφερε ο κ.Μεϊμαράκης.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS