Τελευταία Νέα
Διεθνή

Merkel: Υπάρχει ακόμα χρόνος για ένα ομαλό Brexit - Δεν έχουμε καμία πρόθεση να αλλάξουμε τη συμφωνία

Merkel: Υπάρχει ακόμα χρόνος για ένα ομαλό Brexit - Δεν έχουμε καμία πρόθεση να αλλάξουμε τη συμφωνία
Υπάρχει ακόμη χρόνος για να επιτευχθεί συμφωνία για μια ομαλή βρετανική έξοδο από την ΕΕ, δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, Angela Merkel
Υπάρχει ακόμη χρόνος για να επιτευχθεί συμφωνία για μια ομαλή βρετανική έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε σήμερα (12/12/2018) η Γερμανίδα καγκελάριος, Angela Merkel, προσθέτοντας ότι παρόλο που ο χρόνος είναι ελάχιστος, εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα μπορούσε να αποφευχθεί μια καταστροφική άτακτη έξοδος.
«Έχουμε λίγο χρόνο, αλλά έχουμε ακόμα αρκετό χρόνο», δήλωσε σε μια συνεδρίαση του γερμανικού κοινοβουλίου, που πραγματοποιήθηκε για να συζητηθεί η επικείμενη Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της ΕΕ (13-14/12), στο επίκεντρο της οποίας θα βρεθεί το Brexit.
«Μπορώ μόνο να πω στους Γερμανούς πολίτες ότι εργαζόμαστε σκληρά για να βεβαιωθούμε ότι θα έχουμε ένα ομαλό Brexit», πρόσθεσε η Γερμανίδα καγκελάριος.
Ωστόσο, η Merkel, η οποία συναντήθηκε χθες με τη May στο Βερολίνο, δήλωσε ότι κανένα από τα υπόλοιπα 27 μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχει πρόθεση να τροποποιήσει τη συμφωνία εξόδου, η οποία έχει βρει ελάχιστη υποστήριξη στο βρετανικό κοινοβούλιο.
«Δεν έχουμε καμία πρόθεση να αλλάξουμε τη συμφωνία εξόδου», ανέφερε η Merkel στη συνεδρίαση του γερμανικού κοινοβουλίου.
«Αυτή είναι η κοινή θέση των κρατών μελών», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης