Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηλίας Κασιδιάρης: Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με την Ελληνική Αυγή - Παρουσίαση 12/12 7μμ Αίγλη Ζαππείου

tags :
Ηλίας Κασιδιάρης: Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με την Ελληνική Αυγή - Παρουσίαση 12/12 7μμ Αίγλη Ζαππείου
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, επικεφαλής της Παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» θα διεκδικήσει την Διοίκηση του Δήμου Αθηναίων στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, επικεφαλής της Παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» θα διεκδικήσει την Διοίκηση του Δήμου Αθηναίων στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Η παρουσίαση της υποψηφιότητας θα λάβει χώρα στην Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 7μμ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και όλοι οι Έλληνες Πατριώτες καλούνται να δώσουν το παρόν.

Το Πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα:

Μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα. Πάταξη της λαθρομετανάστευσης, των ναρκωτικών και του παρεμπορίου. Σύσταση Ειδικών Ομάδων της Δημοτικής Αστυνομίας, που θα παρεμβαίνουν άμεσα και θα εξαλείφουν όλες τις εστίες ανομίας.
Τετραψήφιος αριθμός για καταγγελίες δημοτών
Όχι ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα.
Όχι μαζικές δημόσιες προσευχές μουσουλμάνων στο κέντρο της πόλης. Στήριξη των κινητοποιήσεων ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί σε πακιστάν η πρωτεύουσα των Ελλήνων.
Σύγχρονος φωτισμός και πράσινο σε όλη την πόλη. Αλλαγή όλων των παλαιών λαμπτήρων με λάμπες τύπου led από την Διεύθυνση Ηλεκτρολογικού. Έξωση των εργολάβων–νταβατζήδων από τον Δήμο Αθηναίων. Επανεκκίνηση της λειτουργίας όλων των δημοτικών υπηρεσιών, ιδίως στους τομείς της καθαριότητας, της ανακύκλωσης και του καλλωπισμού των δημοσίων χώρων.
Εφάπαξ επίδομα για την γέννηση κάθε νέου Ελληνόπουλου δημότη Αθηναίων.
Προτεραιότητα στον Έλληνα πολίτη σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες και τις κοινωνικές παροχές του Δήμου (βρεφονηπιακοί σταθμοί, ιατρεία κ.ο.κ.). Έλληνες εργαζόμενοι σε δημόσια έργα που εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο.
Λογιστικός έλεγχος στα οικονομικά του Δήμου σε βάθος εικοσαετίας από ομάδες ορκωτών λογιστών. Τέλος στην διαφθορά και την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος.
Σκληρή δουλειά από όλους, τέλος στην αργομισθία, την σπατάλη και τα προνόμια των συνδικαλιστών και των δημοτικών αρχόντων
Οργάνωση των δημοτικών γυμναστηρίων για να στραφούν οι δημότες και κυρίως η νεολαία στην άθληση.
Ανάδειξη του κλασικού αθλητισμού και των δυναμικών αγωνισμάτων της αρχαιότητας μέσω της διοργάνωσης αγώνων υπό την αιγίδα του Δήμου.

Ανάδειξη του λαμπρού ιστορικού παρελθόντος των Αθηνών, των αρχαίων και νεότερων μνημείων και της πολιτισμικής μας κληρονομιάς.
Προστασία των ιερών χώρων της αρχαίας μας παράδοσης, όπως το Δημόσιο Σήμα και η Ακαδημία Πλάτωνος. Προσέλκυση τουριστικού ενδιαφέροντος μέσω της διεθνούς προβολής της πόλεως και άνοιγμα σε αναξιοποίητες και ποιοτικές αγορές όπως η ρωσική
Δίκτυο κοινωνικών παντοπωλείων και στα 7 δημοτικά διαμερίσματα. Καθημερινή πρόσβαση των Αθηναίων πολιτών σε προϊόντα Ελλήνων παραγωγών χωρίς μεσάζοντες σε τιμές κόστους. Στέγαση όλων των αστέγων σε αναξιοποίητα δημοτικά κτίρια. Περισυλλογή, εμβολιασμός και προστασία των αδέσποτων ζώων.

ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ

Η προεκλογική μας εκστρατεία θα λάβει χώρα εν μέσω απόλυτου αποκλεισμού από όλα τα συστημικά ΜΜΕ, τηλεοπτικά και διαδικτυακά. Ακόμα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram) έχουν απαγορεύσει στους υποψηφίους μας να διαθέτουν σελίδες/προφίλ και να διακινούν τις απόψεις τους.
Για τον λόγο αυτό θα βρεθούμε πόρτα-πόρτα στο πλευρό κάθε Αθηναίου πολίτη και θα διαδώσουμε το πρόγραμμά μας μέσω φυλλαδίων.
Το έντυπο που ακολουθεί μπορεί να το εκτυπώσει κάθε συναγωνιστής και να το διανείμει στην περιοχή του: www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης