Τελευταία Νέα
Πολιτική

Putin για τις απελάσεις των Ρώσων: Σαχλαμάρες τα περί ρωσικής συνωμοσίας εις βάρος της Ελλάδας

Putin για τις απελάσεις των Ρώσων: Σαχλαμάρες τα περί ρωσικής συνωμοσίας εις βάρος της Ελλάδας
Κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου στο Κρεμλίνο, Αλέξης Τσίπρας και Vladimir Putin μίλησαν για μια νέα σελίδα στις ελληνορωσικές σχέσεις μετά τις απελάσεις διπλωματών
«Σαχλαμάρες» χαρακτήρισε ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin, τα περί ρωσικής συνωμοσίας εις βάρος της Ελλάδας κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Αλέξη Τσίπρα στο Κρεμλίνο.
«Δύσκολα θα μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχει κάποια συνωμοσία σε βάρος της Ελλάδος, κάποιο μαύρο παιχνίδι.
Αυτά είναι σαχλαμάρες.
Η σελίδα έχει κλείσει και αυτό δεν έχει εμποδίσει ιδιαίτερα τις σχέσεις μας», είπε ο Ρώσος πρόεδρος.
Από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.
«Μία βροχερή μέρα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει μπροστά μας καλός καιρός» σχολίασε σχετικά και πρόσθεσε «η Ελλάδα όσο εγώ είμαι πρωθυπουργός σε κρίσιμα θέματα που αφορούν τις σχέσεις Ελλάδας και Ρωσίας δεν κινείται με γνώμονα πιέσεις και απόψεις τρίτων χωρών. Η Ελλάδα ήταν η μόνη χώρα που δεν ταυτίστηκε με την λογική των απελάσεων για την υπόθεση Σκριπάλ».
Ωστόσο, ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι «όταν βλέπουμε μεμονωμένα περιστατικά είμαστε υποχρεωμένοι να στείλουμε και κάποια μηνύματα αλλά ταυτόχρονα να κοιτάζουμε και μπροστά.
Αυτό που έχει σημασία σήμερα είναι να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες για να εμβαθύνουμε την συνεργασία σε μία σειρά από τομείς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης