Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φωτίου (αναπληρώτρια υπ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Κοστολογημένα τα μέτρα ελάφρυνσης για το 2019

Φωτίου (αναπληρώτρια υπ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Κοστολογημένα τα μέτρα ελάφρυνσης για το 2019
Διαχειρίσιμο το πολιτικό κόστος από τη Συμφωνία των Πρεσπών υποστήριξε η κα.Φωτίου
Την θέση ότι τα μέτρα ελάφρυνσης του λαού για το 2019 είναι κοστολογημένα διατύπωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, αναφέροντας πως η κυβέρνηση στοχεύει στην εξασφάλιση σταθερών θέσεων εργασίας.
Σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ και κληθείς να απαντήσει στις βολές της αντιπολίτευσης περί παροχολογίας, η κα. Φωτίου απέρριψε τις κατηγορίες, αναφέροντας πως «εμείς δίνουμε συγκεκριμένες παροχές ελάφρυνσης των ανθρώπων οι οποίοι χτυπήθηκαν αλύπητα από την κρίση».
«Η κυβέρνηση δεν υπόσχεται παροχές, αλλά τις ψηφίζει.
Τα μέτρα ελάφρυνσης του λαού είναι κοστολογημένα για το 2019.
Πρόκειται για το δημοσιονομικό χώρο που αναγνωρίστηκε ότι υπάρχει, πέραν του πλεονάσματος» υπογράμμισε η κα. Φωτίου, η οποία αναφέρθηκε και στα εθνικά θέματα.
«Το περιβάλλον που βρίσκουμε μπροστά μας στην εξωτερική πολιτική είναι ένα περιβάλλον που μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες απαξίωσης της χώρας στήσαμε από την αρχή με πολλές διμερείς και πολυμερείς σχέσεις σε όλο το γεωπολιτικό γίγνεσθαι, με στόχο πρώτον η χώρα να υπάρξει ξανά στο διεθνές περιβάλλον με αξιοπρέπεια και σεβασμό και δεύτερον να δημιουργήσουμε συνεργασίες.
Ο πρωθυπουργός με την επίσκεψή του στη Μόσχα κλείνει το κεφάλαιο των δυσχερών διπλωματικών γεγονότων και συνεχίζει ένα ελπιδοφόρο και θετικό κομμάτι συνεργασιών το οποίο είχαμε με τη Ρωσία, η οποία είναι μία στρατηγική επιλογή μας», τόνισε η κα.Φωτίου, η οποία σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, υποστήριξε πως το πολιτικό κόστος είναι διαχείρισιμο.
«Ο λαός είναι κυρίαρχος και στο τέλος εκείνος αποφασίζει.
Βεβαιότητες δεν υπάρχουν ποτέ.
Η κυβέρνηση ανέλαβε το πολιτικό κόστος, επ' ωφελεία της Ελλάδας» υποστήριξε η κα.Φωτίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης