Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κούγιας: Η αστυνομία παραπλάνησε τον πρωθυπουργό και τον εισαγγελέα - Δεν υπάρχει το αδίκημα της λαθρεμπορίας χρυσού

Κούγιας: Η αστυνομία παραπλάνησε τον πρωθυπουργό και τον εισαγγελέα - Δεν υπάρχει το αδίκημα της λαθρεμπορίας χρυσού
Ο συνήγορος υπεράσπισης του Ριχάρδου επεσήμανε για ακόμα μία φορά ότι δεν υπάρχει τα αδικήματα της λαθρεμπορίας χρυσού, της εγκληματικής οργάνωσης και της νομιμοποίησης των εσόδων
Αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της Ελληνικής Αστυνομίας, ο συνήγορος υπεράσπισης του Ριχάρδου Μυλωνά, Αλέξης Κούγιας, έκανε λόγο για παραπλάνηση τόσο του πρωθυπουργού όσο και του εισαγγελέα.
«Όπως θυμάστε από την πρώτη στιγμή είχα διατυπώσει τη νομική άποψη ότι δεν υπάρχουν αδικήματα στην υπόθεση αυτή: δεν υπάρχει το αδίκημα της λαθρεμπορίας χρυσού, δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση, δεν υπάρχει νομιμοποίηση εσόδων.
Δυστυχώς για τον εντολέα μου η διωκτική αρχή, δηλαδή η αστυνομία παραπλάνησε και τον πρωθυπουργό της Ελλάδος, παραπλάνησε και τον εισαγγελέα που άσκησε τη δίωξη και για λίγες ώρες παραπλάνησε και την κυρία ανακρίτρια» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας σε δηλώσεις του έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Αττικής.
Να σημειωθεί τέλος πως ο Ριχαρδος Μυλωνάς βρίσκεται κρατούμενος στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ καθώς δεν είχε γίνει μέχρι σήμερα η μεταγωγή του στις φυλακές του Ναυπλίου όπως αρχικά είχε διαταχθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης