Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στις φυλακές Ναυπλίου ο Ριχάρδος - Προφυλακιστέος για συμμετοχή στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού

Στις φυλακές Ναυπλίου ο Ριχάρδος - Προφυλακιστέος για συμμετοχή στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού
Η ανακρίτρια διαφθοράς και ο εισαγγελέας έκριναν τον Ριχάρδο προφυλακιστέο για την εμπλοκή του στην υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού
Στις φυλακές Ναυπλίου οδηγείται σήμερα (3/12/2018) ο ιδιοκτήτης αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων Ριχάρδος, μετά την απόφαση της ανακρίτριας διαφθοράς και του εισαγγελέα να τον κρίνουν προφυλακιστέο για την εμπλοκή του στην υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού.
Μετά τον γνωστό ενεχυροδανειστή, προφυλακιστέα με απόφαση της ανακρίτριας διαφθοράς και εισαγγελέως, κρίθηκε και η φερόμενη υπαρχηγός του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού, γραμματέας στο κεντρικό κατάστημα της οδού Πατησίων, η οποία εμφανίζεται να έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη και μητέρα δύο παιδιών αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με παράνομες συναλλαγές και πως εργαζόταν νόμιμα στο κατάστημα.
«Υπαρχηγός με 1.200 μισθό τον μήνα, είναι αστείο» σχολίασαν οι συνήγοροι της για τα στοιχεία της δικογραφίας εις βάρος της εντολέως τους.
Για την υπόθεση έχουν απολογηθεί μέχρι στιγμής 40 κατηγορούμενοι και έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι οκτώ κατηγορούμενοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης