Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Η μεσαία τάξη ξεκληρίστηκε το 2010 – 2015 – Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

Παππάς: Η μεσαία τάξη ξεκληρίστηκε το 2010 – 2015 – Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές
Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία υποστήριξε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής
Την θέση πως η μεσαία τάξη ξεκληρίστηκε την περίοδο 2010 – 2015 και ότι τώρα είμαστε στην φάση της επούλωσης των πληγών διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς, ο οποίος αφού υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία της, εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος στις ευρωεκλογές.
«Η μεγάλη πλειοψηφία των περιουσιών, από φέτος, θα πληρώσει 30% λιγότερο ΕΝΦΙΑ.
Έχουμε καθαρό ορίζοντα και πλάνο για το πως θα έρθουν οι ελαφρύνσεις που προκύπτουν από την επιτυχία της οικονομικής πολιτικής.
Αυτή η πορεία θα μπει σε ερωτηματικό την ώρα της κάλπης: ο λαός θα κληθεί ή να την επικυρώσει ή θα επιλέξει το πισωγύρισμα» είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha ο κ.Παππάς, τονίζοντας ότι «τα πράγματα ακολουθούν μια καθαρή πορεία με κοινωνικό μέρισμα, μείωση του ΕΝΦΙΑ και ασφαλιστικών εισφορών».
«Είναι μια πορεία που εξαναγκάζει την αντιπολίτευση να κρύβεται, όπως κρύφτηκε και χθες» τόνισε ο υπουργός, υπογραμμίζοντας πως «η μεσαία τάξη ξεκληρίστηκε την περίοδο 2010-2015 και τώρα βρισκόμαστε στη φάση της επούλωσης των πληγών».
«Μέχρι την έξοδο από τα Μνημόνια είχαμε ένα μεγάλο στοίχημα: αν θα ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα, αν θα έχουμε τη λύση για το χρέος, εάν θα καταφέρουμε να έχουμε έναν επεκτατικό προϋπολογισμό.
Αυτό το στοίχημα κερδήθηκε» τόνισε ο κ.Παππάς, ο οποίος σχετικά με τις εκλογικές αναμετρήσεις του 2019, εκτίμησε ότι στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα.
«Μέχρι τότε θα γεμίσει η φαρέτρα των θετικών μέτρων.
Η οικονομία έχει σταθερή πορεία βελτίωσης.
Θα εξαντληθεί η τετραετία και θα είναι η πρώτη φορά που πρωθυπουργός ολοκληρώνει την τετραετία μετά την κρίση.
Με την πάροδο του χρόνου θα δημιουργηθούν 400.000 θέσεις εργασίας, το δημόσιο θα έχει ορθοποδήσει ως προς τα οικονομικά του.
Βγήκαμε από τα Μνημόνια και την επόμενη τετραετία θα βγούμε και από την κρίση» υποστήριξε ο κ.Παππάς.
Ερωτηθείς για τις καταλήψεις για την Μακεδονία ο κ.Παππάς είπε πως τον προβληματίζει «η προσπάθεια ορισμένων να στηλιτεύσουν τη δημοκρατία και όχι να υπερασπιστούν τη Μακεδονία».
«Τη Μακεδονία την πρόδωσε η σβάστικα που στην Κατοχή την έδωσε στους Βουλγάρους.
Οι δημοκρατικοί μαθητές δεν θα επιτρέψουν να γίνουν εργαλεία.
Είναι προφανές ότι η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να περάσει μηνύματα του μίσους και να ταυτίσει τον πατριωτισμό με τον φασισμό.
Η Ελλάδα έχει αντιφασιστικά ανακλαστικά και είναι μια χώρα που αναγεννήθηκε, ενάντια στη μάχη για το φασισμό...» τόνισε ο κ.Παππάς, ο οποίος άφησε αιχμές κατά της ΝΔ για το ότι δεν είχε καμία απολύτως αντίδραση για αυτό το γεγονός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης