Πολιτική

Πηγές ΝΔ για κυβέρνηση: Κατέρρευσε η θεατρική παράσταση «μπουλντόζες στο Ελληνικό»

Πηγές ΝΔ για κυβέρνηση: Κατέρρευσε η θεατρική παράσταση «μπουλντόζες στο Ελληνικό»
Πηγές ΝΔ: Κατέρρευσε η θεατρική παράσταση «μπουλντόζες στο Ελληνικό»
Στην κατάρρευση ενός ακόμη επικοινωνιακού πυροτεχνήματος για τη χώρα και την οικονομία, αναφέρονται πηγές της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας, ταυτόχρονα, λόγο για νέες καθυστερήσεις στην επένδυση του Ελληνικού.
Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά, κατέρρευσε η θεατρική παράσταση «μπουλντόζες στο Ελληνικό» και σημειώνουν ότι «η ίδια η ανάδοχος του έργου, Lamda Development εξέθεσε με ανακοίνωσή της την ιδεοληψία και την ανικανότητα της κυβέρνησης.
Οι δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών ότι είναι θέμα ημερών τα έργα να αρχίσουν και οι μπουλντόζες να μπουν στα παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, αποδείχτηκαν άλλη μια απάτη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Όπως επισήμανε η Lamda, και όπως οι πάντες γνωρίζουν, παραμένει σε εκκρεμότητα πλήθος γραφειοκρατικών και άλλων εμποδίων για να αρχίσει επιτέλους η εμβληματική επένδυση την οποία η κυβέρνηση καθυστερεί εδώ και τέσσερα χρόνια».
Οι ίδιες πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνουν ότι είναι προφανές πως η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται να δημιουργηθούν νέες, καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.
Αν ενδιαφερόταν θα εκτελούσε το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
«Ο κ. Τσίπρας αδιαφορεί για την ανάπτυξη.
Γι’ αυτό χρησιμοποιεί τα χρήματα που πήρε από τη φορολογική εξάντληση της μεσαίας τάξης για να εξαπατά τους πολίτες με προεκλογικά επιδόματα και υποσχέσεις διορισμών στο Δημόσιο.
Με αυτό τον τρόπο κρατάει την Ελλάδα μακριά από τις αγορές θέτοντας σε κίνδυνο τις θυσίες των Ελλήνων.
Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό. Και μόνο η προκήρυξη των επόμενων εθνικών εκλογών θα σφραγίσει τη μετάβαση από την εποχή της μιζέριας στην εποχή των προσδοκιών.
Και είναι πια θέμα χρόνου», καταλήγουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης