Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Έξαλλος ο Πρόεδρος Macron με τα «κίτρινα γιλέκα» – Καταδικάζει τις «πολεμικές σκηνές»

Γαλλία: Έξαλλος ο Πρόεδρος Macron με τα «κίτρινα γιλέκα» – Καταδικάζει τις «πολεμικές σκηνές»
Έξαλλος ο Πρόεδρος Macron με τα «κίτρινα γιλέκα»
Ο Emmanuel Maron καταδίκασε σήμερα (26/11) κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου τις «πολεμικές σκηνές» που «σε ορισμένες περιπτώσεις» καταγράφηκαν αυτό το σαββατοκύριακο κατά τις διαδηλώσεις των «κίτρινων γιλέκων», κυρίως στην Λεωφόρο των Ηλυσίων.
«Δεν πρέπει να υποτιμούμε τις επιπτώσεις αυτών των γεγονότων είτε στην Γαλλία είτε στο εξωτερικό, με σκηνές πολέμου, σε ορισμένες περιπτώσεις, που πολλά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν στην Γαλλία και στο εξωτερικό», δήλωσε ο Γάλλος Πρόεδρος.
«Είναι δύσκολο να εξηγηθεί ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ορισμένοι αιρετοί άρχοντες ή διαμορφωτές γνώμης μπορούν να έχουν οποιαδήποτε επιείκεια απέναντι στους καταστροφείς, υπενθυμίζω μειοψηφία, αλλά πάντως παρόντες», πρόσθεσε απαιτώντας ουσιαστικά μηδενική ανοχή.
Η εισαγγελία του Παρισιού ανακοίνωσε ότι η κράτηση 28 προσώπων παρατάθηκε και 47 άνθρωποι προσήχθησαν ήδη στη δικαιοσύνη επί των 103 που προσήχθησαν κατά τα βίαια επεισόδια που συνόδευσαν τη δεύτερη ημέρα κινητοποίησης των «κίτρινων γιλέκων» στο Παρίσι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης