Πολιτική

Στο Κάιρο ο Ν. Παππάς για τη Διεθνή Έκθεση ICT – Την Κυριακή 25/11 τα εγκαίνια από τον Αιγύπτιο Πρόεδρο

Στο Κάιρο ο Ν. Παππάς για τη Διεθνή Έκθεση ICT – Την Κυριακή 25/11 τα εγκαίνια από τον Αιγύπτιο Πρόεδρο
Τη Δευτέρα 26/11 ο N. Παππάς θα συναντηθεί με τον Αιγύπτιο υπουργό Επικοινωνιών και Τεχνολογίας Πληροφορικής, δρ Amr Talaat
Στο Κάιρο βρίσκεται από σήμερα  ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης,  Ν. Παππάς, όπου θα εκπροσωπήσει επίσημα την Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση ICT.
Ο κ. Παππάς αναμένεται να γίνει δεκτός από εκπροσώπους της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, ενώ την Κυριακή 25/11 θα παραβρεθεί στα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης από τον ο Αιγύπτιο Πρόεδρο Abdel Fattah el-Sisi.
Ο Έλληνας υπουργός, επικεφαλής επιχειρηματικής αποστολής εταιρειών που εξειδικεύονται στους τομείς επικοινωνίας, μετά τα εγκαίνια της έκθεσης θα μιλήσει σε στρογγυλή τράπεζα, παρουσία πολλών επισήμων και εκπροσώπων μεγάλων φορέων, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του «Arab Sat» και το απόγευμα της Κυριακής θα επισκεφτεί το χώρο των ελληνικών σχολείων της Ηλιούπολης Καΐρου όπου και θα συναντήσει τους εκπροσώπους της ελληνικής παροικίας και των δύο αμιγώς ελληνικών σχολείων της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, της Αχιλλοπουλείου και της Αμπετείου Σχολής.
Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου,ο κ. Παππάς θα συναντηθεί με τον Αιγύπτιο υπουργό Επικοινωνιών και Τεχνολογίας Πληροφορικής, δρ Amr Talaat.
Σημειώνεται ότι τον Ν. Παππά θα συνοδεύει ο Αλεξανδρινός γγ του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης,  Γ. Φλωρεντής και ο γγ Ψηφιακής Πολιτικής,  Στ. Ράλλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης