Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δήμαρχος Αργυρούπολης σε Γαβρόγλου: Θα ασχοληθείτε σοβαρά με το bullying;

Δήμαρχος Αργυρούπολης σε Γαβρόγλου: Θα ασχοληθείτε σοβαρά με το bullying;
Μήνυμα από τον δήμαρχο Αργυρούπολης στον υπουργό Παιδείας
Να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στο φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμό (bullying) καλεί τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, ο δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, εκφράζοντας την ανησυχία του για τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που λαμβάνει το θέμα στον απόηχο της αυτοκτονίας μαθητή σε Γυμνάσιο του Δήμου Αργυρούπολης το περασμένο καλοκαίρι αλλά και τη νέα απόπειρα μαθητή στο ίδιο σχολείο.
«Απορώ πότε επιτέλους τόσο εσείς όσο και οι υφιστάμενοί σας θα ασχοληθείτε σοβαρά με το θέμα του σχολικού εκφοβισμού, μέσα στα σχολεία μας, με συγκεκριμένα έργα και όχι με λόγια συμπάθειας» δηλώνει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος σε επιστολή του προς τον υπουργό Παιδείας.
«Δεν θα ανεχτούμε καμία δικαιολογία και καμία άλλη αδράνεια και δικαιολογία αυτών που έχουν την ευθύνη των σχολείων πραγματικά (…) καμία ανοχή στους γραφειοκράτες καρεκλοκένταυρους που προσπαθούν να μας κρατήσουν έξω από τα σχολεία» ξεκαθαρίζει ο Γιάννης Κωνσταντάτος.
Με αφορμή την κατάληψη του 3ου Γυμνασίου Αργυρούπολης, από παιδιά που φοιτούν στο σχολείο, καθηγητές και γονείς, ο κ. Κωνσταντάτος καταλογίζει ολιγωρία στον Διευθυντή Β\θμιας εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας κ. Α. Βαρελά.
«Αλήθεια 4 μήνες τι περίμενε ο κ. Βαρελάς και δεν τοποθέτησε ψυχολόγο σε ένα ήδη αναστατωμένο σχολείο;
Να έχουμε και τρίτο κρούσμα;» διερωτάται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης