Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία για Brexit: Θα υπάρξει λύση στο θέμα του Γιβραλτάρ πριν από τη Σύνοδο Κορυφής (25/11)

Γερμανία για Brexit: Θα υπάρξει λύση στο θέμα του Γιβραλτάρ πριν από τη Σύνοδο Κορυφής (25/11)
Η γερμανική κυβέρνηση πιστεύει ότι όλα τα ανοικτά ερωτήματα σχετικά με τη συμφωνία για το Brexit θα διευθετηθούν πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της Κυριακής (25/11), δήλωσε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος, Steffen Seibert
Η γερμανική κυβέρνηση πιστεύει ότι όλα τα ανοικτά ερωτήματα σχετικά με τη συμφωνία για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα διευθετηθούν πριν από τη Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών την Κυριακή (25/11), δήλωσε σήμερα (23/11/2018) ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος, Steffen Seibert.
Ο Seibert απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το Γιβραλτάρ, μετά τις απειλές του Ισπανού πρωθυπουργού ότι θα ασκήσει βέτο σε οποιαδήποτε συμφωνία που δεν είναι ωφέλιμη για τη χώρα του.
«Η κυβέρνηση είναι ευχαριστημένη που οι διαπραγματευτές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ηνωμένου Βασιλείου κατέληξαν σε συμφωνία όχι μόνο για τη συμφωνία εξόδου, αλλά και για την πολιτική διακήρυξη για τη μελλοντική σχέση», ανέφερε ο Seibert κατά την τακτική συνέντευξη Τύπου.
«Τα υπόλοιπα ανοικτά ερωτήματα παραμένουν υπό διαπραγμάτευση», πρόσθεσε.
«Υποθέτουμε ότι μέχρι την Κυριακή θα έχουν διευθετηθεί όλα τα πιθανά ανοικτά θέματα», συνέχισε ο ίδιος.
«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έρχεται σε επαφή με όλους όσους εμπλέκονται στο ζήτημα του Γιβραλτάρ και της έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα βρει λύση», κατέληξε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης