Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

BofA: Εκροές 1,5 δισ. δολ. από τεχνολογικές μετοχές σε μια εβδομάδα - Οι υψηλότερες από το 2015

BofA: Εκροές 1,5 δισ. δολ. από τεχνολογικές μετοχές σε μια εβδομάδα - Οι υψηλότερες από το 2015
Στα 1,5 δισ. δολ. ανήλθαν την τελευταία εβδομάδα οι εκροές από τις τεχνολογικές μετοχές, σύμφωνα με την Bank of America Merrill Lynch
Στα 1,5 δισ. δολ. ανήλθαν την τελευταία εβδομάδα οι εκροές από τις τεχνολογικές μετοχές, οι υψηλότερες από τον Φεβρουάριο του 2015, όπως αναφέρεται σε σημερινή (22/11/2018) ανάλυση της Bank of America Merrill Lynch, επικαλούμενη στοιχεία της EPFR Global.
Οι εκροές από funds τεχνολογικών μετοχών ήταν το αποτέλεσμα ενός μαζικού sell off στη Wall Street νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το οποίο «εξάλειψε» 1 τρισ. δολ. από την κεφαλαιοποίηση των κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας.
Οι συνολικές εκροές από μετοχές διαμορφώθηκαν σε μόλις 900 εκατ. δολ., καθώς οι επενδυτές στράφηκαν σε ασφαλέστερους «αμυντικούς» κλάδους με υψηλά μερίσματα.
Οι επενδυτές «έριξαν» 8 δισ. δολ. σε αμυντικούς τομείς και απέσυραν 14 δισ. δολ. από κυκλικούς τομείς τις τελευταίες οκτώ εβδομάδες, σημείωσαν οι αναλυτές της BofA.
Οι αναλυτές δήλωσαν ακόμη ότι παραμένουν πωλητές σε μετοχές.
Ο δείκτης «Bull & Bear» της τράπεζας για το κλίμα της αγοράς παρέμεινε αμετάβλητος στο 2,8 της περασμένης εβδομάδας 2,8.
«Θα έπρεπε να πέσει στο 2 για να αποτελέσει σήμα "buy"», αναφέρει η BAML.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης