Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Praktiker Hellas συμμετέχει στην Έκθεση Xenia 2018

tags :
Η Praktiker Hellas συμμετέχει στην Έκθεση Xenia 2018
Το περίπτερο της Praktiker Hellas θα βρίσκεται στο HALL 1, στο STAND D33|737
Η Praktiker Hellas, το No.1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων DIY (Φτιάξ’ το μόνος σου) & Home Improvement, συμμετέχει με την b2b υπηρεσία της στην Έκθεση Xenia 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί 24-26 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.
Το περίπτερο της Praktiker Hellas θα βρίσκεται στο HALL 1, στο STAND D33|737.
Η έκθεση Xenia, φιλοξενεί τις τελευταίες τάσεις εσωτερικής διακόσμησης, αρχιτεκτονικής και design, που αφορούν κάθε ξενοδόχο, αρχιτέκτονα, διακοσμητή, designer, πολιτικό μηχανικό ή τεχνική εταιρία, ενώ κάθε χρόνο συμμετέχουν περισσότεροι από 500 εκθέτες – κορυφαία ονόματα της αγοράς.
Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλες τις νέες τάσεις και τεχνολογίες γύρω από τον τουρισμό γενικότερα και τον ξενοδοχειακό κλάδο ειδικότερα.
Το περίπτερο της Praktiker Hellas, με στόχο να αναδείξει όλο το εύρος των δυνατοτήτων της b2b υπηρεσίας της, αποτελείται από τέσσερα installations που αφορούν τις κατηγορίες προϊόντων Μπάνιο, Έπιπλα, Πατώματα και Φωτισμό, τα οποία θα κατασκευαστούν αποκλειστικά με δομικά υλικά, έπιπλα, φωτιστικά και είδη διακόσμησης διαθέσιμα στο Τμήμα b2b της εταιρίας, με στόχο να προσφέρει στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία Praktiker.
Επίσης, καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης εκπρόσωποι από την Ομάδα Praktiker b2b θα βρίσκονται στο περίπτερo ώστε να γνωριστούν με τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες και να τους συστήσουν την υπηρεσία, διανέμοντας τον κατάλογο b2b.
Η b2b υπηρεσία της Praktiker Hellas, αποτελεί ένα εξειδικευμένο τμήμα για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων, διαθέτοντας περισσότερα από 45.000 προϊόντα και ανταγωνιστικούς όρους συνεργασίας.
Το εξειδικευμένο προσωπικό βρίσκεται δίπλα σε κάθε εταιρία, σε όλη την Ελλάδα, και παρέχει άμεση και άμεση προσωπική εξυπηρέτηση.
Παράλληλα, στο b2b Center της Ανθούσας, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο καινοτόμο χώρο έκθεσης 2.000 τ.μ., οι επαγγελματίες μπορούν να γνωρίσουν από κοντά έτοιμες λύσεις, αλλά και να πάρουν ιδέες συνδυάζοντας την παροχή υπηρεσιών με την υψηλή τεχνογνωσία της ομάδας b2b Praktiker, καθώς και να παρακολουθήσουν καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ενημερωτικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις.
Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία b2b μπορείτε να βρείτε στο praktiker.gr!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης