Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης: Το προσύμφωνο Τσίπρα – Ιερώνυμου δεν οδηγεί σε διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας

Χρηστίδης: Το προσύμφωνο Τσίπρα – Ιερώνυμου δεν οδηγεί σε διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας
Η Δικαιοσύνη πρέπει να έχει τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής
Το προσύμφωνο Τσίπρα – Ιερώνυμου δεν οδηγεί σε διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας διατύπωσε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Π. Χρηστίδης, ο οποίος επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι επιχειρεί να διχάσει για λόγους πολιτικού όφελους.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Χρηστίδης υπογράμμισε πως το Κίνημα Αλλαγής δεν εμπιστεύεται τον πρωθυπουργό ότι μπορεί να φέρει εις πέρας μια τέτοια συμφωνία.
Αντιθέτως, ο κ.Χρηστίδης τόνισε ότι η συμφωνία αυτή θα δημιουργήσει νομικά προβλήματα που θα κληθεί να λύσει η Δικαιοσύνη.
«Να ανοίξει άμεσα η συζήτηση και να δημιουργηθεί η αρμόδια επιτροπή που θα εξετάσει το ζήτημα» υπογράμμισε ο κ.Χρηστίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση του πρώην πρωθυπουργού, Κ. Σημίτη και το άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών για το C4I.
«Η Δικαιοσύνη πρέπει να έχει τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά» είπε ο κ.Χρηστίδης, αναφερόμενος στο δημοσίευμα του Βήματος για ζημιά του Δημοσίου από τρεις υπουργούς του 2004-2009 και διερωτήθηκε τι είναι αυτό που εμπόδισε τη συγκεκριμένη δικογραφία να φτάσει στη Βουλή".
«Μόνο ο Επικεφαλής της Αρχής ξεπλύματος βρώμικου χρήματος είναι δικαστικός όλοι οι άλλοι είναι διορισμένοι από την κυβέρνηση» υποστήριξε ο κ.Χρηστίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης