Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Στους 76 ανέρχονται οι νεκροί και 1276 οι αγνοούμενοι από τις φονικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια

ΗΠΑ: Στους 76 ανέρχονται οι νεκροί και 1276 οι αγνοούμενοι από τις φονικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια
Προκειται για τις φονικότερες πυρκαγιές στην ιστορία της Καλιφόρνια
Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια καθώς φτάνει τους 76 όμως τεράστια ανησυχία προκαλεί ο αριθμός των αγνοουμένων που φτάνουν πλέον τους 1.276
Οι αρχές βρήκαν τα λείψανα άλλων πέντε θυμάτων της πυρκαγιάς που έχει βαπτιστεί Camp Fire στο βόρειο τμήμα της Καλιφόρνιας,, δήλωσε πριν από λίγο ο σερίφης αυτής της Κομητείας, ο Κόρι Χόνι.
Ο ίδιος ανέφερε ότι ο αριθμός των αγνοουμένων εξαιτίας της δασικής πυρκαγιάς Καμπ, η οποία είναι η φονικότερη στην ιστορία της Πολιτείας, αυξήθηκε κατά 265 πρόσωπα, από την Παρασκευή. Άλλοι 714 άνθρωποι που είχαν κηρυχθεί αγνοούμενοι βρέθηκαν ζωντανοί και αφαιρέθηκαν από τον κατάλογο των προσώπων η τύχη των οποίων παραμένει άγνωστη, αριθμός αυξημένος κατά 385 από την Παρασκευή.
Ο νέος απολογισμός που έδωσε ο σερίφης της Κομητείας αυξάνει τον συνολικό αριθμό των νεκρών από τις πυρκαγιές στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας σε τουλάχιστον 79, καθώς η πυρκαγιά που αποκαλείται Woolsey από τις αρχές στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης