Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hollande: Έρχομαι να χαιρετίσω την επιτυχία της Ελλάδας ύστερα από τόσα χρόνια λιτότητας

Hollande: Έρχομαι να χαιρετίσω την επιτυχία της Ελλάδας ύστερα από τόσα χρόνια λιτότητας
Ο τέως πρόεδρος της Γαλλίας, Francois Hollande, πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα σήμερα και αύριο (15-16/11/2018)
Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί σήμερα και αύριο (15-16/11/2018) ο τέως πρόεδρος της Γαλλίας, Francois Hollande, τρία χρόνια μετά το καλοκαίρι του 2015 οπότε ο ίδιος είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στηρίζοντας την ελληνική κυβέρνηση.
«Έρχομαι να χαιρετίσω την επιτυχία της Ελλάδας ύστερα από τόσα χρόνια λιτότητας», τονίζει ο Hollande, μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα».
«Θέλω να επιβεβαιώσω στους Έλληνες την αφοσίωσή μου, και της Γαλλίας, και να τους πω πάνω απ' όλα ότι η Ευρώπη του αύριο, η οποία πρέπει να πάει πιο γρήγορα, πιο μακριά με λίγες χώρες μόνο, δεν μπορεί να κάνει χωρίς αυτούς» επισημαίνει.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα, ο Hollande θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ αναμένεται να επισκεφθεί και το χώρο φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα, συνοδευόμενος από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Βίτσα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης