Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Σε στρατηγικό αδιέξοδο η ΝΔ – Η Ελλάδα διανύει μια νέα φάση

Παππάς: Σε στρατηγικό αδιέξοδο η ΝΔ – Η Ελλάδα διανύει μια νέα φάση
Για τρίτη συνεχόμενη φορά θα δοθεί κοινωνικό μέρισμα υποστήριξε ο κ. Παππάς
Την θέση ότι η ΝΔ βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς, ο οποίος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «επανεφεύρει τον εαυτό της ως μια σκληρή Δεξιά που φλερτάρει με τις ακροδεξιές ατζέντες και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».
«Η ΝΔ είναι σε στρατηγικό αδιέξοδο.
Η χώρα διανύει μια νέα φάση, που χαρακτηρίζεται από τις δυνατότητες να εφαρμοστούν τα θετικά μέτρα για την οικονομία.
Οι ένστολοι και άλλες κατηγορίες ειδικών μισθολογίων βλέπουν να τους επιστρέφονται τα αναδρομικά, οι αγρότες θα δουν να καταργείται το τέλος επιτηδεύματος, οι ελεύθεροι επαγγελματίες ότι μειώνονται οι ασφαλιστικές εισφορές» υποστήριξε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Παππάς, ο οποίος τόνισε ότι «για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα δοθεί κοινωνικό μέρισμα και αυτή η επιλογή θα είναι μια απόδειξη πως αυτή η κυβέρνηση μπορεί και να εξοικονομεί πόρους και να τους διοχετεύει εκεί όπου υπάρχει ανάγκη»
Ο κ.Παππάς αναφέρθηκε και στην επιλογή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος να εκλέξει για υποψήφιο για την προεδρία της Κομισιόν, τον M.Weber.
«Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα κάνει μια επιλογή Βέμπερ-Όρμπαν ή καλύτερα "Βέρμπαν", μια επιλογή για στροφή προς τα δεξιά» είπε ο κ.Παππάς, ο οποίος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «επανεφεύρει τον εαυτό της ως μία σκληρή Δεξιά που φλερτάρει με τις ακροδεξιές ατζέντες και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».
«Εντός της χώρας προτείνει ασφαλιστικό τύπου Πινοσέτ, ενώ στην Ευρώπη στηρίζει τον κ. Βέμπερ» ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης