Τελευταία Νέα
Διεθνή

Barnier: Απειλή η άνοδος του εθνικισμού και του λαϊκισμού στην ΕΕ - Υπάρχει ένας Farage σε κάθε χώρα

Barnier: Απειλή η άνοδος του εθνικισμού και του λαϊκισμού στην ΕΕ - Υπάρχει ένας Farage σε κάθε χώρα
Για την απειλή που θέτει στην ΕΕ η άνοδος του εθνικισμού και του λαϊκισμού, εν όψει των Ευρωεκλογών του Μαΐου, προειδοποίησε ο Michel Barnier
Για την απειλή που θέτει στην ΕΕ η άνοδος του εθνικισμού και του λαϊκισμού, εν όψει και των Ευρωεκλογών του Μαΐου, προειδοποίησε σήμερα (8/11/2018) ο επικεφαλής διαπραγματευτής του μπλοκ, Michel Barnier, μιλώντας στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
«Οι εκλογές αυτές θα είναι πιο δύσκολες από τις προηγούμενες», δήλωσε ο Barnier.
«Θα πρέπει να αγωνιστούμε εναντίον όσων θέλουν να συντρίψουν την Ευρώπη - τον φόβο τους, τον λαϊκίστικο δόλο τους, τις επιθέσεις τους εναντίον της Ευρωπαϊκής ιδέας.
Υπάρχει τώρα ένας Farage σε κάθε χώρα», δήλωσε ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ, αναφερθείς στον Nigel Farage, πρώην ηγέτη του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος βοήθησε στο να πειστούν πολλοί Βρετανοί να ψηφίσουν υπέρ του Brexit.
Νωρίτερα, μιλώντας για το Brexit στο «Associated Press», στο περιθώριο του συνεδρίου, ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ δήλωσε ότι πρέπει να γεφυρωθούν τα κενά στις συνομιλίες για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από το μπλοκ, καθώς ο χρόνος τελειώνει για να εξασφαλιστεί και να εγκριθεί μια συμφωνία.
«Χρειάζεται πολύ περισσότερη δουλειά» για να επιτύχουμε μια συμφωνία, δήλωσε ο Barnier.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης