Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννης: Είμαι ΝΔ αλλά ο συνδυασμός μου για την Αθήνα είναι πέρα και πάνω από κόμματα, ιδεολογίες

Μπακογιάννης: Είμαι ΝΔ αλλά ο συνδυασμός μου για την Αθήνα είναι πέρα και πάνω από κόμματα, ιδεολογίες
Μας έχει φάει η μιζέρια, να υψώσουμε το ανάστημα μας και να κοιτάξουμε λίγο ψηλά είπε ο κ.Μπακογιάννης
Την θέση ότι «θα γελάνε και τα πλακάκια, αν βγω και πω ότι δεν είμαι ΝΔ» διατύπωσε ο υποψήφιος για το δήμο Αθήνας Κ. Μπακογιάννης, τονίζοντας ωστόσο ότι ο συνδυασμός του είναι πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες.
Σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 και ύστερα από την επίσημη ανακοίνωση του για την υποψηφιότητα του για το δήμο Αθηναίων, ο κ.Μπακογιάννης υποστήριξε ότι έχει έρθει η ώρα να υψώσουμε το ανάστημα μας και να κοιτάξουμε λίγο πιο ψηλά.
«Μας έχει φάει η μιζέρια.
Αυτή η πόλη αξίζει κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό, όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε» είπε ο κ.Μπακογιάννης, ο οποίος απέρριψε ότι χρησιμοποιεί την τοπική αυτοδιοίκηση ως «σκαλοπάτι» για τη Βουλή,
Ερωτηθείς σχετικά με την κομματική ταυτότητά του, αλλά και το σε ποιους απευθύνεται, είπε πως «ο δήμαρχος είναι δήμαρχος όλων, είναι παντού και για τα πάντα»
«Δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από το γραφείο του και κλείνει τα μάτια στην πραγματικότητα.
Απευθύνεσαι σε όλους, εκπροσωπείς τους πάντες.
Οι λακκούβες δεν έχουν χρώμα.
Τα σκουπίδια δεν έχουν ιδεολογία.
Προσπαθούμε να κάνουμε τη διαφορά από κάτω προς τα πάνω, υπερνικάμε τις όποιες διαφορές και διαφωνίες» είπε ο κ.Μπακογιάννης, αναφέροντας πως «απαιτείται συναίνεση και ότι «ο αντίπαλός μας δεν είναι εχθρός μας».
«Η τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να απελευθερωθεί από την κομματίλα», υπογράμμισε ο κ.Μπακογιάννης, ο οποίος ερωτηθείς για την οικογενειοκρατία, απάντησε πως «το ακούω εδώ και καιρό, είναι το κύριο επιχείρημα της αντιπολίτευσης.
«Όλα τα χρόνια στην αυτοδιοίκηση κρίνομαι για αυτά που κάνω, όχι για την οικογένειά μου» τόνισε ο κ.Μπακογιάννης

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης